De verwarming gaat kapot op de dag dat haar zoon wordt geboren: de werkzaamheden worden gratis verricht en ze krijgt een ontroerend bericht

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

De verwarming gaat kapot op de dag dat haar zoon wordt geboren: de werkzaamheden worden gratis verricht en ze krijgt een ontroerend bericht
Advertisement

Vader en moeder worden is een onbeschrijfelijk gevoel en alleen degenen die het geluk hebben gehad om het te ervaren, weten echt wat het betekent. Maar wanneer de kleintjes arriveren, wordt je leven overhoop gehaald en spanning kan in sommige gevallen situaties beheersen. In feite proberen we er op alle mogelijke manieren klaar voor te zijn, zodat de pasgeborene nooit iets tekort komt, maar we weten heel goed dat het onverwachte altijd om de hoek ligt en iets oplossen dat mis gaat, is niet altijd gemakkelijk.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, die echter dankzij tussenkomst van bijzondere mensen alles wist op te lossen. Maar we vertellen je er wat meer over.

via Jesse Hulscher/Facebook

Feb 23rd.....that was the morning after Adler was born and I was just hopping out of the shower at my house about the...

Pubblicato da Jesse Hulscher su Domenica 19 marzo 2017

Jesse en Maria Hulscher uit Willmar, Minneapolis, zijn een vader en een moeder die met de komst van hun tweede kind te maken kregen met een onverwachte gebeurtenis. Terwijl de vrouw net bevallen was van de baby en nog in het ziekenhuis was, was de man thuis bij hun andere kind en wachtte reikhalzend op de nieuwe aankomst.

De ochtend dat vader Jesse naar het ziekenhuis moest om zijn vrouw en baby naar huis te brengen, werd hij wakker en ontdekte dat er een probleem was in huis. De verwarming werkte niet, het was erg koud buiten en er was een sneeuwstorm voorspeld. De bezorgdheid van de man werd enorm: hoe kon hij voor twee kinderen zorgen als het in huis koud was?

Hij nam daarom haastig contact op met een servicecentrum om de situatie uit te leggen en om onmiddellijke tussenkomst te vragen. Wij weten echter dat bellen en de reparatie direct ontvangen niet mogelijk is, soms moet je even wachten voordat je een afspraak kunt maken. In dit geval niet.

Advertisement

Het reparatiebedrijf zei tegen Jesse dat hij zich geen zorgen hoefde te maken en dat ze hem binnen een paar minuten zouden bereiken om alles te repareren en dat deden ze. Dit bemoedigde de man, die vervolgens wachtte op de rekening voor de werkzaamheden. Een paar dagen later vond hij een envelop in de brievenbus en daarbij een geweldige verrassing.

"Toen ik het opende, was ik sprakeloos - zei de vader - er stond niet alleen dat alle reparaties gratis waren gedaan, maar ze feliciteerden me ook met onze baby. Ik kon niet geloven dat ze zo aardig waren tegen een volslagen vreemde". En in plaats daarvan was dat zo.

Het bedrijf dat de reparatie had uitgevoerd, had kennis genomen van de geboorte en besloot de familie een geschenk te geven. Omdat ze hen niet kenden en het geslacht van het ongeboren kind niet wisten, hadden ze besloten om wat warmte te geven door de reparatie aan te bieden. Een vriendelijk en onbaatzuchtig gebaar dat hen eer aandeed en de Hulschers opvrolijkte.

Een mooie en originele manier om dit kind te verwelkomen en hem op de een of andere manier een leven vol liefde en "warmte" te wensen. Vind jij ook dat er nog bijzondere mensen op de wereld zijn?

Advertisement