21-jarig meisje laat zich opereren om geen kinderen te krijgen en wordt bedolven onder kritiek: “Op een dag zul je er spijt van krijgen” - BekijkDezeVideo.nl
x
21-jarig meisje laat zich opereren om…
Moeder verplaatst het bed van haar tienerzoon en vindt een berg afval op de grond Verpleegster zet een gevecht in scène met speelgoedgeweren om een ​​ziek kind aan het lachen te maken

21-jarig meisje laat zich opereren om geen kinderen te krijgen en wordt bedolven onder kritiek: “Op een dag zul je er spijt van krijgen”

27 Juli 2021 • Door Janine
47.138
Advertisement

Tegenwoordig kunnen veel vrouwen zich eindelijk vrij voelen om hun behoeften en vereisten duidelijk te communiceren, zonder zich al te veel zorgen te maken over de modellen die door de samenleving worden opgelegd. Het resultaat is dat er natuurlijk veel vrouwen zijn die moeder willen worden en vele anderen die er niet aan moeten denken om kinderen te krijgen. Deze keuze mag echter nooit door iemand worden beoordeeld. Een vrouw die ervoor kiest geen kinderen te krijgen, hoeft zich nergens schuldig over te voelen.

De jonge gebruikster van TikTok, "Spanic Pavas", wilde de redenen vertellen waarom ze een permanent anticonceptiemiddel wilde toepassen om niet het risico te lopen zwanger te worden: het afsluiten van de eileiders. De jonge vrouw, pas 21 jaar, werd meteen overspoeld met kritiek, omdat veel gebruikers beweren dat het een voorbarige en ondoordachte ingreep was.

De eenentwintigjarige jonge vrouw vertelde in een van haar eerste TikTok-video's dat ze een permanente operatie had ondergaan voor het afsluiten van de eileiders. De vrouw vertelde dat ze op hormonaal vlak veel had geleden door de voorbehoedsmiddelen die ze gebruikte, en dat ze heel duidelijke ideeën had over haar toekomst: ze wil absoluut geen kinderen. Veel gebruikers oordeelden natuurlijk over haar keuze en hoewel ze zelf verklaarde niet te willen reageren op negatieve opmerkingen, wilde ze haar keuze toch verdedigen met een uitleg.

Veel vrouwen hebben de hoogste prioriteit om moeder te worden, maar de 21-jarige verklaarde sereen dat ze een ander doel in het leven heeft: "Voor mij is het belangrijkste niet om moeder te zijn, maar om een ​​onafhankelijke vrouw te zijn."

Het nieuws is vooral opvallend vanwege de jonge leeftijd van het meisje. Veel gebruikers hebben haar geschreven dat "ze er ooit spijt van zal krijgen", omdat de ingreep onomkeerbaar is. Aan degenen die haar bijvoorbeeld vragen wat ze zal doen als ze oud is, zonder een zoon of dochter om voor haar te zorgen, antwoordt ze stellig: "Ik wil geen kind op de wereld zetten, denkend dat ze op een dag voor mij zal zorgen of me geld geeft om mij te ondersteunen. Absoluut niet.”

Advertisement

Andere gebruikers daarentegen vroegen haar direct om meer informatie over de ingreep, misschien om meer advies te krijgen. Ze voelt zich in ieder geval niet schuldig en is erg blij met haar beslissing.

Wat denk jij ervan?

Tags: VrouwenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt