Vrouw van 81 wordt verliefd op man van 45 die ze op internet heeft leren kennen en zijn ze nu gelukkig getrouwd

Skip

03 Augustus 2021

Vrouw van 81 wordt verliefd op man van 45 die ze op internet heeft leren kennen en zijn ze nu gelukkig getrouwd
Advertisement

Je hebt mensen die geloven dat liefde niets met leeftijd te maken heeft, mensen die zichzelf beperkingen opleggen en zich daarbij neerleggen. Maar toch komt er hoe dan ook ineens tochde liefde in je leven na je vijftigste en brengt je dat volledig in de war, in welke fase van je leven je ook bevindt. Gevoelens en emoties kenmerken de mens, die banden en relaties creërt met de mensen om hem/haar heen. Wat echter wel verandert is hoe je de liefde op je 20ste bekijkt en weer anders op je 50ste, dit op basis van je ervaringen en de mate van volwassenheid van een persoon. Los van dit alles is hier toch een stel dat aantoont hoezeer liefde blind maakt...   

via Youtube / This Morning

Advertisement

De liefde komt altijd op het moment dat je het 't minst verwacht...

De liefde komt altijd op het moment dat je het 't minst verwacht...

Facebook / Iris Jones

Liefde kent geen leeftijd zeggen we ook wel, en als je eenmaal weet hoe ontzettend het liefde op het eerste gezicht was tussen Iris Jones en Mohamed Ibriham, dan lijkt dat misschien ook wel zo te zijn. Het leeftijdsverschil tussen de twee is aanzienlijk. De Britse Iris 81 terwijl Mohamed die in Egypte woont, pas 45 jaar is. De twee lieten zich echter niet afschrikken door dit grote verschil.

De relatie tussen Iris en Mohamed begon, zoals zo vaak gebeurt, via een vriendschapsverzoek op Facebook. Na een aantal berichtjes en talloze telefoongesprekken was de vonk overgesprongen en vroeg Mohamed de oude dame snel ten huwelijk. Binnen enkele uren was Iris' koffer al gepakt voor de reis om naar Egypte te gaan om kennis te maken met de familie van haar verloofde.

Aanvankelijk moest de familie van Iris niets weten van de liefde tussen de twee. Maar Iris en Mohamed kwamen altijd voor zichzelf op en hielden vol hoe close ze wel niet waren. Ondertussen waren er ook genoeg vooroordelen en had men de opvatting dat het voor de jonge Egyptenaar een verstandshuwelijk zou zijn. Mohamed antwoorde ferm op deze kritiek:"Mensen denken dat ik met Iris ga vanwege het geld. Wanneer ik dit soort redeneringen hoor wil ik mensen vragen te denken met hun hart, voor mij bestaat er geen perfectere vrouw dan Iris."   

Facebook / Iris Jones

Facebook / Iris Jones

Iris deed haar verhaal in This Morning, gepresenteerd door Philip Schofield en Holly Willoughby en sprak over de gepassioneerde en intense liefde tussen haar en haar verloofde Mohamed Ahmed Ibriham. Met als hoogtepunt in een niet-standaard bruiloft in de fastfoodketen KFC.

Via een verbinding met de stad Sharm El-Sheikh in Egypte heeft het stel het huwelijk officieel gemaakt, middels een langdurig uitwisselen van documenten en twee handtekeningen met digitale vingerafdruk. De twee tortelduifjes kunnen nu, na de papieren te hebben getekend, voor altijd samen zijn. Het was echter niet makkelijk voor Iris die wat moeite met de taal had, ze zegt hierover:"Eindelijk hadden we de documenten binnen waarop staat dat we getrouwd zijn, maar alles was geschreven in het Arabisch, en het lukte niet echt goed om te begrijpen wat er stond."

Om hun bruiloft te vieren zijn ze naar een KFC-restaurant gegaan voor de lunch om te ervaren wat ieder lekker vindt. Kip, friet en coca cola. Een niet standaard maaltijd voor een buitengewoon koppel.

Advertisement
Facebook / Iris Jones

Facebook / Iris Jones

Mohamed is nu bezig met de papieren voor het Engelse staatsburgerschap en wendde Iris zich tijdens haar interview persoonlijk tot premier Boris Johnson:"Ik hoop dat mijn man zo snel mogelijk het staatsburgerschap krijgt omdat dit land echt iets aan hem kan hebben. Hij is een goed opgeleid ingenieur en hij zou goed zijn voor onze economie."

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, 't klopt als een bus! 

Advertisement