Engels stel viert 81ste trouwdag: hij is 102 jaar en zij 100 jaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Engels stel viert 81ste trouwdag: hij…
In deze familie zijn alle 6 broers en zussen albino’s: een ongekend record Ze beweert 3 keer per week te douchen en haar vriendinnen beoordelen haar erom

Engels stel viert 81ste trouwdag: hij is 102 jaar en zij 100 jaar

20 Januari 2022 • Door Janine
2.674
Advertisement

Bestaat echte liefde - degene die eeuwig duurt? Blijkbaar wel al gaat het zeker niet over rozen en bestaat het niet uitsluitend uit goede momenten. Samen zijn en een leven lang van elkaar houden, betekent ook dicht bij elkaar zijn in tijden van nood en tijdens de moeilijkste perioden van het bestaan. Ron en Joyce is het gelukt, zozeer zelfs dat ze in januari 2022 hun 81e trouwdag vierden: een record dat hen bekroont als het langstlevende getrouwde stel in het Verenigd Koninkrijk! Niet iedereen bereikt hun leeftijd - Ron is 102 en Joyce is 100 - en die mijlpaal. Het ongelooflijke record werd ook "op de bovenste verdiepingen" opgemerkt, zozeer zelfs dat de koningin een brief naar het paar stuurde met haar warmste wensen.

via: BBC

Ron and Joyce Bond celebrated their 81st wedding anniversary on January 4, which earned them the title of Britain's...

Pubblicato da The Ethel su Giovedì 13 gennaio 2022

Vandaag lijkt het misschien een onbereikbaar doel, maar hoop sterft als laatste. Ron en Joyce trouwden in 1941, midden in de Tweede Wereldoorlog, toen Ron 21 was en Joyce pas 19. Hun huwelijk was het resultaat van "liefde op het eerste gezicht". Ron nam actief deel aan de oorlog en mag zich vandaag de dag beschouwen als een overlevende van die tijd: "Soms was het leven zwaar, maar we hebben er samen aan gewerkt. We zorgen ook voor elkaar", zei de bejaarde echtgenoot. Samen kregen ze twee kinderen, Bill en Eileen.

Ze hadden niet verwacht samen zo'n mijlpaal te bereiken: "We weten dat we veel geluk hebben", zei Joyce, eraan toevoegend dat in hun relatie "geen van twee de 'baas' is”. Maar toen ze destijds trouwden, zou niemand ooit een stuiver hebben gegeven voor de duur van hun relatie. Ron en Joyce bewezen echter aan iedereen het tegenovergestelde.

Koningin Elizabeth stuurde hen op hun vorige trouwdag, de tachtigste, een brief waarin ze hen feliciteerde met de mooie en gelukkige mijlpaal: "Wat geweldig om te horen van uw 80e trouwdag op 4 januari 2021. Ik hoop dat u geniet van deze prachtige gelegenheid".

Advertisement

Hoevelen van jullie hopen dit record te bereiken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt