Deze 77-jarige vrouw heeft besloten om met zichzelf te trouwen. Dit zijn haar redenen

Janine image
door Janine

22 Mei 2023

Deze 77-jarige vrouw heeft besloten om met zichzelf te trouwen. Dit zijn haar redenen
Advertisement

Trouwen met iemand die van ons houdt, die ons een goed gevoel geeft, ons in de watten legt en ons in het middelpunt van zijn of haar leven plaatst, is de droom van velen. Het vinden van de ideale partner is natuurlijk niet eenvoudig en het kan jaren duren voordat je hem kunt vinden, leren kennen, verliefd op hem kunt worden en dan met hem kunt trouwen. Toch is dit wat de meeste mensen overkomt en het is een van de belangrijkste redenen voor ons geluk.

Het is ook waar dat niet alle huwelijken succesvol zijn en dat er veel paren zijn die na een paar of vele jaren besluiten dat het tijd is om uit elkaar te gaan en twee verschillende wegen in te slaan. Iets dergelijks overkwam de hoofdpersoon van ons verhaal ook, maar wat haar opviel is een andere bijzondere gebeurtenis in haar leven. We vertellen je er wat meer over.

via Mirror

Advertisement
KCENNews/Youtube screenshot

KCENNews/Youtube screenshot

Dorothy "Dottie" Fideli is een vriendelijke 77-jarige vrouw die woont in de O'Bannon Terrace Retirement Community in Goshen, Ohio, Verenigde Staten, en die over zichzelf deed praten vanwege een heel bijzondere keuze met betrekking tot haar toekomst.

Moeder van drie kinderen, getrouwd in 1965 met een man van wie ze negen jaar later scheidde, heeft ze altijd een grote openheid naar anderen getoond, een altruïstische geest die niet gemakkelijk te vinden is en een positiviteit die haar hele leven heeft gekenmerkt. Na jaren toegewijd te zijn geweest aan anderen, besloot Dottie dat het tijd was om een ​​van haar dromen te realiseren, misschien wel de belangrijkste: opnieuw trouwen en dit keer definitief. Heeft ze een nieuwe levenspartner ontmoet op oudere leeftijd? Nee, ze wilde gewoon trouwen met de enige persoon die altijd aan haar zijde had gestaan ​​en die haar nooit de rug had toegekeerd: zijzelf.

Precies. Dottie heeft besloten om met zichzelf te trouwen tijdens een ceremonie die werd georganiseerd binnen de structuur die haar verwelkomt. Haar dochter Donna hielp haar in alle fasen van de voorbereidingen: ze vergezelde haar om de perfecte jurk voor de gelegenheid te kiezen, ze zorgde voor de inrichting van de zaal waar zowel de ceremonie als het banket zou plaatsvinden en was constant aan haar zijde gedurende het hele evenement .

Advertisement

"Ik had nooit gedacht dat het zou kunnen gebeuren - zei onze protagonist - maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik ben jarenlang aan mijn zijde geweest en de tijd is gekomen om mijn droom waar te maken. En bovendien - vervolgde ze - had ik me nooit voorgesteld dat ik er zo mooi uit zou kunnen zien in een trouwjurk."

Een moment in het leven van deze zeer emotionele en belangrijke vrouw waarvan we zeker weten dat ze het voor altijd in haar hart zal bewaren. Het is tenslotte echt waar dat de enigen die ons nooit in de steek zullen laten, wijzelf zijn en het is leuk om onszelf op zo'n schattige, grappige en, waarom niet, romantische manier te vieren.

We wensen de vriendelijke Dottie het beste voor de toekomst en dat het geluk van die dag haar elke minuut van haar leven mag vergezellen. Gefeliciteerd!

Advertisement