Dit hondje sloopt lievelingsknuffeldier en verliest het geen seconde uit het oog terwijl het weer wordt opgelapt - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit hondje sloopt lievelingsknuffeldier…
Dochter is ondankbaar en daarom moet ze van haar moeder kauwgom gaan verkopen op straat Vrouw geeft bijna 3000 dollar per week aan nieuwe kleding uit omdat ze iets niet twee keer wil dragen

Dit hondje sloopt lievelingsknuffeldier en verliest het geen seconde uit het oog terwijl het weer wordt opgelapt

19 Augustus 2021 • Door Skip
1.611
Advertisement

We hebben allemaal wel een voorwerp dat echt heel erg veel waarde heeft en dat we nooit weg zouden doen. Of dat nou kadootjes zijn of speciale aankopen, er zijn gewoon dingen die voor ons echt van grote betekenis zijn en we er zuinig op zijn zoals je dat bent op kostbare schatten. Onze harige vriendjes zijn wat dit betreft niet anders dan wij: ook honden hebben een stuk lievelingsspeelgoed waar ze nooit buiten zouden kunnen, zelfs niet in "noodgevallen." Voor hond Jamaica was het zo'n geval en zorgde zij voor vertedering alom op het web vanwege haar "obsessie" voor haar knuffeldiertje, een roze octopus. 

via: wamiz.com

Jamaiaca kan echt niet zonder haar lievelingsoctopus en zij neemt hem dan ook overal met zich mee naartoe en kunnen anderen er niet makkelijk aankomen. Het is net alsof dit hondje een vriendje gevonden heeft waar zij elk moment van de dag mee kan delen. Zij heeft geen andere honden nodig om lekker mee te spelen, zij heeft voldoende aan haar speelgoed. Omdat het zo'n grappige obsessie voor haar is, heeft het arme knuffeldier de nodige mishandeling gehad en liep het zelfs zo uit de hand dat het door net een knauw te veel, compleet uit elkaar viel

Dat honden heel gevoelig zijn dat weten we allemaal echt wel. Jamaica had het dan ook meteen door dat zij haar octopusvriendje "pijn had gedaan" Toen baasje Ana de teleurstelling in haar ogen zag, dorstte ze de knuffel niet weg te gooien en vroeg ze haar moeder of ze hem weer aan elkaar kon naaien.

Advertisement

Dit was een heuse "noodsituatie," octopus moest worden gered en dus ging Jamaica braaf naast hem zitten en bleef daar zolang de operatie duurde. Ana noemde het gekscherend een chirurgische ingreep:"Haar octopus moest drie of vier keer onder het mes. Steeds wachtte Jamaica geduldig totdat hij weer werd genaaid, en als zij de knuffel weer terugkreeg, dan was zij heel blij."  

Het feit dat Jamaica zo dol is op haar speelgoeddier baart Ana wel een beetje zorgen omdat ze weet dat ooit het moment komen gaat, na de zoveelste oplapbeurt, dat er niets meer valt op te lappen en er een ander speelgoeddier voor in de plaats moet komen.

Gelukkig heeft deze hond een enorme zwakke plek voor zachte en plooibare voorwerpen en zal een goede vervanger vinden misschien veel makkelijker gaan dan gedacht.

Nou ja, het is te hopen dat de roze octopus het nog een tijdje kan uitzingen. We zouden niet willen dat Jamaica zonder hem moest leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt