x
Ze brengt de hond om te trimmen, maar…
2-jarige koopt per ongeluk meubels ter waarde van $2.000 met de telefoon van zijn moeder 400 onbekenden gaan naar de verjaardag van een 10-jarig meisje dat het risico liep het alleen te vieren (+ VIDEO)

Ze brengt de hond om te trimmen, maar ze geven haar de verkeerde terug

25 Januari 2022 • Door Janine
5.473
Advertisement

In de hectiek van de dagelijkse verplichtingen kan het gebeuren dat je enkele details mist en je laat overweldigen door dingen die je moet doen. Maar hoevelen van jullie zouden ooit twee honden met dezelfde kenmerken hebben verwisseld? Tykesha Cherry had haar hond Lucky meegenomen om te trimmen, maar toen ze hem kwam ophalen had ze een raar gevoel. Ze nam hem mee naar de auto, bleef hem nauwlettend observeren en stuurde zelfs een foto naar haar partner, Quinn Young, totdat het mysterie zich voor haar ogen ontvouwde: degene waarmee ze naar huis zou gaan was niet haar hond.


Op de foto rechts staat Lucky, de hond van de vrouw. Op de linker de hond van iemand anders...

Went to groomingdales on 21st street and they messed up. They gave me the wrong dog in pic 1 when the puppy in pic 2 is...

Pubblicato da Tykesha Cherry su Mercoledì 5 gennaio 2022

Fouten maken is menselijk, dat is waar, en het kan iedereen overkomen, zelfs de meest resolute, maar in sommige gevallen kan het echt tot onaangename gevolgen leiden. De klant van een hondentrimsalon was erg teleurgesteld na de laatste behandeling die ze had gekregen en dat liet ze het hele web weten door een bericht op Facebook te plaatsen. De vrouw had haar hondje gebracht om te trimmen en ze had nauwelijks kunnen vermoeden dat de winkel zo'n fout zou maken door haar de verkeerde poedel te geven. Aanvankelijk had Tykesha er niet veel aandacht aan besteed, maar hoe dichter ze bij de auto kwam, hoe meer ze zich afvroeg of het echt haar Lucky was onder die dikke witte vacht. Ten slotte nam ze, voordat ze vertrok, een foto van hem en stuurde die naar haar vriend, die bevestigde dat de hond niet van haar was.

In de tragische gebeurtenis kunnen we niet anders dan de wantrouwende blik van de "onbekende" hond op de foto links opmerken: te grappig!

Oh Lucky… I meant RANDY 🙄🤣🤣

Pubblicato da Tykesha Cherry su Mercoledì 12 gennaio 2022

"Ik bleef naar hem kijken op de parkeerplaats en hij zag er zo anders uit, godzijdank heb ik Quinn gebeld om ervoor te zorgen dat ik geen fout maakte voordat ik vertrok, want wie weet waar mijn kleine Lucky anders zou zijn," zei Tykesha, erg boos over het gebeurde.

Zou jij je hond meteen herkend hebben?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt