Twee honden spelen met de mobiele telefoon van hun baasje en bellen per ongeluk 16 keer in een half uur de politie - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee honden spelen met de mobiele telefoon…
Veeg de herfstbladeren niet uit je tuin: ze helpen het milieu en verminderen de luchtvervuiling Een reekalf verdwaalt tijdens het wachten op zijn moeder, paarden zien het en beschermen het tijdens het wachten

Twee honden spelen met de mobiele telefoon van hun baasje en bellen per ongeluk 16 keer in een half uur de politie

31 Oktober 2021 • Door Janine
1.933
Advertisement

Gewoonlijk, als er een belangrijke noodsituatie is of we denken dat we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, wordt het gratis nummer van de ambulance of de politie gebeld, zoals iedereen doet. Maar niemand was voorbereid om aanhoudende telefoontjes te ontvangen van iemand die in minder dan 30 minuten 16 keer contact had met de politiecentrale. Een record dat een werkelijk ernstige noodsituatie suggereerde, of een grap van zeer slechte smaak. De realiteit is dat het geen van beide gevallen was, integendeel: onbewust, zaten er twee honden achter!

via: FOX 5

Dit ongelooflijke verhaal vond plaats in Lakeville in het Amerikaanse Minnesota; lokale politieagenten hadden in minder dan dertig minuten maar liefst zestien 911-oproepen ontvangen van een persoon die niet bereid leek te antwoorden; gehaast gingen de politieagenten van Lakeville rechtstreeks naar het huis van de eigenaar van dat nummer, maar ontdekten dat er niemand was; dus wie belde voortdurend hun noodcentrale?

Nadat ze toestemming hadden gekregen om in te breken in het huis door de eigenaren die vanwege hun werk niet thuis waren, deden de lokale politieagenten de "schokkende" ontdekking: zonder het te weten, waren het twee honden die de telefoontjes hadden gepleegd die thuis waren achtergelaten! De eigenaar die er op dat moment niet was, vertelde hen dat hij een telefoon in huis had laten liggen, ingesteld op "alleen noodoproepen"; jammer dat de honden de smartphone in bezit hebben genomen en ermee begonnen te spelen, zich echter niet realiserend dat ze voortdurend 911 belden, het nummer voor noodgevallen!

Opgelucht zei politieagent Michelle Roberts ironisch: "Uiteindelijk denken wij dat de honden een zware dag hadden en dat ze daarom hulp zochten via 911!"

We zijn er zeker van dat de eigenaar na dit onaangename incident de telefoon nooit meer aan en onbeheerd in huis zal laten, vooral als hij overgeleverd is aan twee onhandige honden die niet weten wat ze aan het doen zijn. In de Verenigde Staten kan het bellen van het alarmnummer 911 zonder een echte en geldige reden zelfs leiden tot ernstige straffen, maar iets zegt ons dat deze twee honden... ermee wegkomen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt