De eigenaar werkt als monteur en zijn hond kruipt onder de auto om zich door hem te laten aaien: de tedere beelden - BekijkDezeVideo.nl
x
De eigenaar werkt als monteur en zijn…
Hij vindt de verlovingsring in de as van het huis dat in vlammen is opgegaan: hij knielt en vraagt ​​om haar hand Op 88-jarige leeftijd blijft hij voetballen als keeper van het team:

De eigenaar werkt als monteur en zijn hond kruipt onder de auto om zich door hem te laten aaien: de tedere beelden

15 Oktober 2021 • Door Janine
2.262
Advertisement

De liefde die een viervoeter aan een mens kan geven, is ongeëvenaard. Het heeft geen zin om onvoorwaardelijke genegenheid bij andere mensen te zoeken, we zijn wezens die te complex en emotioneel vluchtig zijn om gedurende het hele leven en jegens iemand anders een belangeloos gevoel van dezelfde intensiteit te ervaren. Een hond daarentegen kan aanhankelijk zijn zonder aarzeling en zonder voorwaarden. Een beetje zoals Lexi en Lola, twee spectaculaire voorbeelden van Golden Retrievers die in Australië wonen samen met hun baasje die als auto- en transportmonteur werkt.


De eigenaar is zo trots op zijn twee huisdieren dat hij niet lang nadacht en een Instagram- en TikTok-profiel aanmaakte waar hij zijn gebruikers over de dagelijkse avonturen vertelt van Lexi en Lola, twee werkelijk unieke Golden Retrievers. Ze zijn lief en speels!

En precies een van de meest recente video's ging de wereld rond, gezien de tederheid en oneindige liefheid die het wist te ontketenen in de harten van alle internetgebruikers die het zagen en vervolgens deelden; de eigenaar heeft namelijk op zijn TikTok-profiel een echt magisch moment gepubliceerd samen met zijn hond Lola. Zoals je op de twee onderstaande afbeeldingen kunt zien, heeft de lieve Golden Retriever haar favoriete mens benaderd, terwijl deze laatste van plan was een motor onder de auto te repareren; Lola, helemaal niet bang voor die plek en voor die ongetwijfeld ongemakkelijke positie, benaderde haar baasje aanvankelijk wantrouwend en toen...

Advertisement

En toen deed ze niets anders dan het gezicht van haar baasje naderen en zich tegen hem aan nestelen, proberend op de borst van de monteur te gaan liggen en zijn hoofd op de schouder van de man te laten rusten, hem vele kusjes gevend vol onvoorwaardelijke liefde; de man, aanvankelijk verrast door dat aanhankelijke gedrag op zo'n ongemakkelijk moment terwijl hij letterlijk onder een auto aan het werk was, moest de genegenheid wel beantwoorden door zijn geliefde Lola kusjes te geven en te aaien.

Deze beelden laten perfect zien wat het betekent om een ​​hond als vriend te hebben: dankzij hun viervoetige genegenheid voel je je nooit alleen en word je letterlijk overspoeld met onvoorwaardelijke liefde en genegenheid. Wat wil je nog meer?

De video die op TikTok is gepost, kun je hier bekijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt