Moeder raakt onverwacht zwanger van zesde kind terwijl ze in de overgang is - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder raakt onverwacht zwanger van…
In deze Indonesische stam heeft bijna iedereen schitterend blauwe ogen door verrassend samenspel van genen Pestkop gooit sportschoenen van jongen in de wc, maar medeleerling koopt nieuwe voor hem

Moeder raakt onverwacht zwanger van zesde kind terwijl ze in de overgang is

05 Augustus 2021 • Door Skip
29.084
Advertisement

Ryan Renee France dacht niet dat ze op haar 41ste nog meer kinderen zou krijgen na nummer vijf. Zij werd echter toch blij verrast want ze is zwanger geworden van haar zesde kind ondanks dat ze al begonnen was aan de overgang! Haar huisarts, vol ongeloof natuurlijk, heeft haar meteen gebeld voor een afspraak, nadat zij hem geschrokken gebeld over een positieve zwangerschapstest. Ryan, die werkzaam is als verpleegkundige, weet heel goed dat het in enkekle zeldzame gevallen mogelijk is dat sommige vrouwen tijdens de menopauze zwanger kunnen worden. Maar ze had nooit gedacht dat het haar zou overkomen! 

Gedurende de maand april 2020 voelde Ryan zich ineens niet zo goed. Na een zwangerschapstest te hebben gedaan om uit te sluiten of ze zwanger was, viel haar mond open van verbazing. Ze heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk: Marissa (20 jaar), Myriam (18 jaar) en Mario (16 jaar). Isabelle van 12 kreeg ze na een lange relatie. En dan uiteindelijk de kleine Denny-Ray van haar laatste en huidige man Kenny. Kenny stond op de lijst om zich te laten steriliseren aangezien ze het allebei er wel over eens waren niet nog meer kinderen te willen. Door corona werd de operatie echter voor onbepaalde tijd uitgesteld en ging Ryan ondertussen de overgang in. Er was geen aanleiding voor haar om te vermoeden dat ze binnenkort weer zwanger zou zijn van haar zesde kind!

Ryan is tevreden, al heeft ze wel meerdere moeilijkheden gehad tijdens deze laatste zwangerschap, omdat ze hiervoor helemaal niet klaar was. In januari 2021 was ze echter heel blij toen de kleine Thomas geboren werd. Hij maakte officieel "het gezin compleet" van Ryan en Kenny door hen beide nog eens ouders te maken.

Sommige mensen kunnen jammer genoeg geen kinderen krijgen en wanneer de overgang dan intreedt dan is de mogelijkheid om zwanger te worden voorgoed weg. Maar sommigen kunnen, zo lijkt op "wonderbaarlijke wijze" dan toch nog zwanger worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt