Pestkop gooit sportschoenen van jongen in de wc, maar medeleerling koopt nieuwe voor hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Pestkop gooit sportschoenen van jongen…
Moeder raakt onverwacht zwanger van zesde kind terwijl ze in de overgang is Man wordt de risee van internet nadat hij zijn ex bloemen gaf als dank voor het zijn van de moeder van zijn kinderen

Pestkop gooit sportschoenen van jongen in de wc, maar medeleerling koopt nieuwe voor hem

05 Augustus 2021 • Door Skip
7.544
Advertisement

De kleine aardige dingen die je voor de pechvogels onder ons doet, daardoor mogen we onszelf mens noemen. Waarden als medeleven, inlevingsvermogen, solidariteit die zijn waardevol. Daarom is elke hand die wordt uitgestoken richting de medemens het symbool voor hoe wij als mensen de wereld waarin we leven kunnen veranderen. En we kunnen met zijn allen de wereld er echt wel beter op maken. Het heftige verhaal dat we je zo gaan vertellen, daar ga je wel een paar ontroerende traantjes door laten, dat kunnen we je nu al beloven.

Tanner is een jonge Amerikaanse tiener die elke dag zwaar gepest wordt op school, en niet de laatste keer als ware het de laatste druppel die de emmer deed overlopen. Blijkbaar is hij het slachtoffer geworden van een verschrikkelijke, absoluut smakeloze pesterij. Een van zijn leeftijdsgenoten had hem gezegd dat hij zijn twee sportschoenen in de wc zou gooien op school. Meghan Hendrix, Tanners moeder was geschokt en beledigd toen ze hoorde over wat er gebeurd was:"Afgelopen week had iemand Tanner z'n schoenen gepakt en ze in het toilet gedaan. Hierdoor brak echt mijn moederhart..."

Maar gelukkig had iemand die op dezelfde school zat als Tanner Hendrix gehoord wat de arme jongen was overkomen. Toen besloot hij in actie te komen, maar deed dat met de wapens vriendelijkheid en empathie. Skyler, een jongen uit de eindexamenklas belde op een avond aan bij de Hendrixen om hen, maar vooral Tanner enorm te verrassen met iets dat ze zeer goed konden gebruiken. Hij stond in de deuropening met een paar hagelnieuwe sportschoenen die voor de gepeste tiener waren.

Moeder Meghan was diep geraakt door dit gebaar, zozeer zelfs dat ze hem eeuwig dankbaar zal blijven "Ik zal deze jongen altijd dankbaar blijven dat hij er is geweest voor Tanner en dat we weer weten wat het betekent om gewoon een goed mens te zijn!"

Advertisement

Pubblicato da Meghan Hendrix su Venerdì 6 novembre 2020

Een eenvoudig maar schokkend verhaal dat meer waard is dan duizend lege woorden. Iets doen waar medeleven en empathie van uitgaat kan echt het verschil maken en ervoor zorgen dat de pechvogel zijn rotdag nooit meer vergeet.

We weten zeker dat Tanner Skyler altijd dankbaar zal zijn voor zijn zeer onverwachte en welkome geschenk. Zo doe je dat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt