Man wordt de risee van internet nadat hij zijn ex bloemen gaf als dank voor het zijn van de moeder van zijn kinderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Man wordt de risee van internet nadat…
Pestkop gooit sportschoenen van jongen in de wc, maar medeleerling koopt nieuwe voor hem Klant raakt geïrriteerd door zwerver bij donutzaak, maar hij krijgt van de eigenaar een antwoord waar je u tegen zegt

Man wordt de risee van internet nadat hij zijn ex bloemen gaf als dank voor het zijn van de moeder van zijn kinderen

05 Augustus 2021 • Door Skip
2.443
Advertisement

Het is niet makkelijk om ermee om te gaan wanneer een intieme relatie uitdooft en je voelt dat het geen lang leven meer beschoren is. Als je gaat nadenken hoeveel tijd en energie je hebt gestoken om ervoor te zorgen dat je gevoelsmatig aansluiting bij de ander vindt, dan kom je erachter misschien toch iets niet goed te hebben gedaan. Maar, wanhoop niet want het einde, onontkoombaar of niet, van een belangrijke relatie is een grote levensles waar we echt waardevolle lering uit kunnen trekken.

via: Today

Bedenk dat deze man bittere kritiek over zich heen kreeg omdat hij een schitterende bos bloemen had gegeven aan zijn ex-partner op de dag van haar verjaardag. Hij deed dit niet, zo zei hij met klem in een Facebookbericht, om haar weer terug te winnen en ook niet om even goedkoop aandacht te scoren zodat hij in het middelpunt kon staan. Verre van!

Billy Flynn legt het uit op Facebook:"Vandaag is mijn ex jarig. Ik ben vroeg opgestaan en ik ben voor haar bloemen gaan halen met een kaartje erbij met felicitaties. Ik heb mijn kinderen geholpen een lekker ontbijtje voor haar te maken. Iemand kan me erom uitlachen dat ik dit allemaal blijf doen terwijl de relatie al behoorlijk lang klaar is. Ik schrijf hier eens en voor altijd op waarom ik dit allemaal doe.

Ik doe mijn best om mijn twee ventjes zo goed mogelijk groot te brengen. De manier waarop zij vrouwen en de liefde zien zal worden bepaald door hoe ik met mijn vrouw omga. In mijn situatie probeer ik hen iets te leren zonder nog meer eromheen te draaien. Dit omdat wij gescheiden zijn."   

"Als je dus denkt niet het goede voorbeeld te geven aan je kinderen hoe ze zich moeten gedragen, stop dan en doe er dan alles aan om dat wel te doen. Je moet altijd een voorbeeld voor hen zijn, dat is erg belangrijk. Voed jongens op tot goede kerels, voed meisjes op tot sterke dames. Die heeft de wereld nodig, nu meer dan ooit!"

Wat Billy zegt stemt tot nadenken. Ondanks dat hij al lang gescheiden is van zijn vrouw is zij nog altijd de de liefdevolle moeder van zijn kinderen. Hun moeder, ook al is ze er niet elke dag meer bij, is nog altijd een van de belangrijkste personen in hun leven, en verdient zij daarom veel respect. Ook door haar gewoon te bedanken voor wat ze gedaan heeft in de opvoeding met een mooi bosje bloemen.

Goedzo Billy!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt