Twee exen na 20 jaar herenigd op Valentijnsdag: nu zijn ze onafscheidelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee exen na 20 jaar herenigd op Valentijnsdag:…
Vrouw ontslagen wegens afwezigheid op haar werk nadat haar hond overleed: Hondje loopt weg van huis om zich bij haar baasje op het werk te voegen: ze dacht dat ze in de steek werd gelaten

Twee exen na 20 jaar herenigd op Valentijnsdag: nu zijn ze onafscheidelijk

07 September 2021 • Door Janine
1.635
Advertisement

We hebben overal gehoord en gelezen over liefdesrelaties die plaatsvonden tussen de juiste mensen op het verkeerde moment. Soms is de liefde niet genoeg om samen een levenspad te bewandelen, omdat er helaas oneindig veel obstakels in de weg kunnen zijn. En ook al zijn twee mensen verliefd op elkaar, soms is het nodig om je relatie te beëindigen om niet meer te hoeven lijden.

Het kan gebeuren dat je verliefd wordt, een stel wordt en jezelf kwijt raakt, en op dit punt komt bij ons spontaan de vraag op: kunnen twee geliefden echt vele jaren wachten? We zouden geneigd zijn nee te zeggen: maar hoe onwaarschijnlijk het ook is, het grote liefdesverhaal tussen Joselita Saboia en Jehová Gusmão laat ons zien dat het in werkelijkheid niet onmogelijk is.

foto: Personal archive

Het verhaal van deze twee geliefden, zij 48 jaar, hij 49 jaar oud, begon ongeveer 20 jaar geleden: de vrouw, gescheiden en met twee kinderen, werkte in het steakhouse van haar vader in Teresina, een stad in Brazilië. Jehová daarentegen was een alleenstaande vrachtwagenchauffeur uit Rio de Janeiro die veel reisde voor zijn werk. Eén van de meest bezochte plekken was ongetwijfeld het steakhouse van Joselita's vader, zijn favoriete tussenstop. Voor de twee bleek die plek echt speciaal te zijn, want daar kruisten hun levens en werden de twee stapelverliefd op elkaar.

Hoewel ze met elkaar omgingen, konden de twee hun respectievelijke nummers niet uitwisselen, waardoor ze elkaar uit het oog verloren toen het steakhouse failliet ging vanwege economische problemen.

Jaren gingen voorbij, maar Jehová bleef maar aan zijn Joselita denken. Dankzij de komst van sociale media, begon de man wanhopig naar haar te zoeken en na verschillende pogingen slaagde hij erin haar op Facebook te vinden: “Ik heb haar kunnen vinden, ik schreef haar en ze antwoordde. Ik kon het niet geloven, ik heb zoveel nachten over haar gedroomd, me afvragend hoe haar leven eruit zou zien en of ik ooit de kans zou krijgen om haar weer te zien. Ongelooflijk genoeg had, in 20 zeer lange jaren, geen van beiden een leven opgebouwd, en dit stelde hen in staat elkaar weer te ontmoeten: de afspraak werd gemaakt op, heel romantisch, 12 juni, wat in Brazilië overeenkomt met Valentijnsdag.

Om hun hereniging te vieren, hebben Joselita en Jehová dezelfde foto gemaakt die 20 jaar eerder is gemaakt

foto: Personal archive

De ontmoeting tussen de twee was geweldig, net als die magische dag waarop hun ogen elkaar voor het eerst ontmoetten. Onnodig te vertellen hoe opgewonden Joselita was om haar eerste grote liefde weer te zien: “Ik ben erg blij en ontroerd, want ik heb altijd op hem gewacht, ik ben hem nooit vergeten. Hij is altijd de liefde van mijn leven geweest."

Omdat hij geen kinderen had, verhuisde Jehová onmiddellijk naar zijn geliefde, klaar om alle verloren tijd in te halen met zijn hervonden liefde.

Wat denk jij? Sterft ware liefde nooit of is dit verhaal gewoon een mooie zeldzaamheid?

Tags: VerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt