Deze opa eist betaald te worden door zijn dochter om voor zijn kleindochter te zorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze opa eist betaald te worden door…
13 foto's uit andere tijden laten zien hoe je oma zich veel beter kleedde dan jij Hij is al 3 maanden niet betaald: werknemer neemt wraak door alle tegels te verwijderen die hij had gelegd

Deze opa eist betaald te worden door zijn dochter om voor zijn kleindochter te zorgen

07 September 2021 • Door Janine
9.561
Advertisement

Grootouders zijn echt een van de grootste zegeningen van ons leven. Een van hun grootste krachten is ongetwijfeld het vermogen om alleen onze beste kant te zien, wat ons aanmoedigt om onze doelen met meer vastberadenheid na te streven, vooral wanneer onze ouders dat niet kunnen. Hoewel onze dromen soms een beetje extravagant voor hen lijken, zullen onze grootouders altijd voor ons klaarstaan, vol vertrouwen in ons talent en onze capaciteiten.

We kunnen wel stellen dat grootouder zijn bijna een onbetaalde baan is, welke grootvader zou tenslotte ooit betaald willen worden om deze mooie rol te spelen? Als we spontaan "absoluut niemand" zouden antwoorden, is er in werkelijkheid een grootvader die ongelooflijk tegen de stroom in ging. We hebben het over de vader van een vrouw, een gebruikster op Mumsnet, die zijn “grootvaders baan” letterlijk nam en zijn dochter vroeg om betaald te worden om voor zijn kleindochter te zorgen.

via: Mumsnet
foto: pixabay

Hoewel ze zich verschillende keren had afgevraagd waarom haar vader erop stond om bij haar kleindochter te zijn, leek de vrouw niet al te achterdochtig. Toen, op een onverwachte dag, zag ze hem van de bank opstaan ​​en haar op een zeer overtuigde manier vertellen dat hij naar de bank zou gaan om zijn "salaris" te innen. Met een verbijsterde blik vroeg de vrouw haar vader over welk geld hij het had, en ze had nooit zo'n vreemd antwoord verwacht.

Het lijkt ongelooflijk, maar de vader van de vrouw wilde betaald worden om voor zijn kleindochter te zorgen, ongeacht het feit dat zijn dochter dit niet zou waarderen. Teleurgesteld en verbitterd zei ze via een post op Mumsnet: "Ik heb liever dat je geen tijd met haar doorbrengt als je het niet met plezier doet en betaald wilt worden." De reactie van de dochter lijkt legitiem, het is tenslotte normaal dat de vrouw een liefhebbende grootvader voor haar dochter wil, alleen geïnteresseerd in het geluk van zijn kleindochter.

foto: pixabay

Naast het zoeken naar troost, wendde de vrouw zich tot Mumsnet-gebruikers op zoek naar andere ervaringen, in de hoop dat zij en haar dochter niet de enigen waren die zich in een dergelijke situatie bevonden: "Hoe betrokken zijn jullie ouders bij jullie kinderen? Ik ben erg teleurgesteld in mijn vader".

Na het lezen van de post probeerden sommige gebruikers de vrouw gerust te stellen door te beweren dat haar vader maar een grapje maakte en dat ze zijn humor niet begreep. Integendeel, anderen waren behoorlijk geschokt en bestempelden het voorstel van de grootvader als absurd en ondenkbaar.

Ongetwijfeld wijkt de hoofdpersoon van dit verhaal volledig af van het “stereotype” van de altijd beschikbare en belangeloze grootvader die we gewend zijn. Was het echt allemaal een groot misverstand of waren de bedoelingen van deze grootvader echt serieus?

Tags: KinderenFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt