Ze doen de DNA-test van de hond en ontdekken dat ze de nicht is van hun vorige huisdier

Janine image
door Janine

17 September 2021

Ze doen de DNA-test van de hond en ontdekken dat ze de nicht is van hun vorige huisdier
Advertisement

Soms is het geen gemakkelijke taak om ons voor altijd van onze viervoeters te scheiden. Na zoveel jaren vullen onze honden ons leven en worden een integraal onderdeel van ons gezin. Zonder hen zou het niet hetzelfde zijn. Helaas kunnen ze ons echter niet eeuwig vergezellen en op een dag moeten we hun overlijden accepteren. Er zijn mensen die, om dit delicate moment te boven te komen, besluiten om een ​​tijdje zonder huisdier te blijven en mensen die in plaats daarvan een nieuwe pup nemen zoals een familie uit Chicago besloot te doen. Hun nieuwe puppy verborg echter een ongelooflijke verrassing...

via I Heart Dogs

Advertisement
Facebook/ Nicole Gopi Om Sopko

Facebook/ Nicole Gopi Om Sopko

We zijn in Chicago, in de Verenigde Staten, waar een gezin aangenaam verrast was na de adoptie van een nieuwe pup na de trieste dood van de hond Greta.

Greta kwam namelijk in het leven van het paar nadat ze was geadopteerd door de Heartland Animal Shelter. De hond verbleef enige tijd in een kennel nadat de dierenbescherming van Chicago haar van de straat had gered. De zeer lieve Greta slaagde er, toen ze eenmaal thuis was, in om in zeer korte tijd te wennen en werd in feite een lid van de familie.

Advertisement
Facebook/ Nicole Gopi Om Sopko

Facebook/ Nicole Gopi Om Sopko

Helaas stierf Greta echter op 14-jarige leeftijd en liet een grote leegte achter in de harten van haar baasjes.

Om Greta's nagedachtenis te eren, besloten haar eigenaren - managers van een bedrijf dat donuts produceert - om 100% van de verkoop van hun nieuwe donut "For Greta" te doneren. Al het ingezamelde geld ging naar de Heartland Animal Shelter om behoeftige dieren zonder thuis te helpen.

Facebook/One Tail at a Time

Facebook/One Tail at a Time

Het huis was echter altijd leeg, en het paar besefte dat ze nog veel liefde te bieden hadden. Op een mooie dag besloten ze daarom een ​​nieuwe pup te adopteren die fysiek erg op Greta leek. Ze besloten haar Frida te noemen.

Een niet toevallige overeenkomst aangezien de dierenartsen na verschillende analyses en DNA-testen een zeer zeldzame eigenaardigheid opmerkten: Frida bezat 6% van de genen van de hond die enkele maanden eerder was overleden. De twee dieren kunnen in feite als nichten worden beschouwd. Onverwacht nieuws dat de eigenaren enthousiast maakte.

Facebook/ One Tail at a Time

Facebook/ One Tail at a Time

Nicole zei in een verklaring: “Zoals de meeste mensen die hun leven delen met een dier, waren we kapot door het verlies van onze hond, Greta. Toen we Frida vonden, wisten we dat ze voorbestemd was om deel uit te maken van onze familie, maar we hadden geen idee dat ze ook uit dezelfde biologische familie kwam als Greta."

Het blijkt dat sommige dingen onvermijdelijk plaatsvinden, en het feit dat Frida deel uitmaakte van de familie van hun vorige hond, is daar een overweldigend bewijs van: een echt teken van het lot!

Advertisement