Twee politieagenten zien een kind zonder schoenen en met gescheurde sokken: kort daarna geven ze hem nieuwe schoenen - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee politieagenten zien een kind zonder…
Wat zie je op deze foto, een hond of een man? Het antwoord kan enkele aspecten van je karakter onthullen Twee kinderen kleden zich hetzelfde voor

Twee politieagenten zien een kind zonder schoenen en met gescheurde sokken: kort daarna geven ze hem nieuwe schoenen

31 Augustus 2021 • Door Janine
5.448
Advertisement

Het beschermen en dienen van je gemeenschap, voor degenen die als politieagent werken, betekent meer dan alleen de "slechte" van de situatie pakken. Dankzij sociale media zien we tegenwoordig steeds vaker de goede daden en het medeleven die mannen en vrouwen in uniform kunnen tonen aan hun medeburgers. Een voorbeeld hiervan is de foto die we je in dit artikel gaan laten zien: een politieagent knielt op de grond neer en is van plan een kinderschoen te strikken. Het verhaal achter deze afbeelding is vrijgegeven door de politie van Tukwila in de Verenigde Staten en is slechts één voorbeeld van wat de politie voor de gemeenschap kan doen.

Twee politieagenten, die om privacyredenen anoniem wilden blijven, waren op patrouille in het Cascade View Community Park, in de stad Tukwila, toen ze een jongen op versleten sokken zagen lopen. Het jongetje had ook een wond aan zijn voet, die bloedde, maar er was geen spoor van zijn schoenen. De politieagenten vroegen hem wat er met zijn schoenen was gebeurd en de jongen legde uit dat de enige schoenen die hij had te klein voor hem waren. Toen ze zijn verhaal hoorden, liep een van de politieagenten weg en zei tegen zijn collega en het kind dat ze daar op hem moesten wachten.

Kort daarna kwam de agent opdagen met een nieuw paar sneakers, in de juiste maat. Naast de schoenen had de agent ook ijsjes gekocht om te delen met het kind en zijn vriendjes: wat is er lekkerder dan een heerlijk koud ijsje op een warme zomerdag?

Een van de agenten werd vereeuwigd terwijl hij het kind hielp met het strikken van zijn veters, wat een symbolisch beeld is geworden van de grote inzet en toewijding van de lokale politie. Deze mannen beschermen niet alleen onze straten tegen alle dreigingen en gevaren, maar stellen zich ook ten dienste van hun gemeenschap wanneer dat nodig is.

Een groot applaus voor deze agenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt