Toegewijde man stopt om voor zijn depressieve vrouw te zorgen en begint water op straat te verkopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Toegewijde man stopt om voor zijn depressieve…

Toegewijde man stopt om voor zijn depressieve vrouw te zorgen en begint water op straat te verkopen

29 Augustus 2021 • Door Janine
2.256
Advertisement

De term depressie wordt vaak gebruikt om de aanwezigheid van een verdrietige, prikkelbare en lege stemming aan te duiden, vergezeld van al die fysieke, fysiologische en cognitieve veranderingen die het gedrag van een individu aanzienlijk beïnvloeden. Ernstige depressie kan worden gediagnosticeerd en bijgevolg worden behandeld met de juiste therapie en steun van vrienden en familie. Het is niet gemakkelijk voor degenen die dicht bij de patiënt staan ​​om met de situatie om te gaan, maar de liefde en aanmoediging van dierbaren kan heel waardevol zijn. Dit is de reden waarom Frank Lopes, 36 jaar, besloot zijn vaste baan op te zeggen om voor zijn vrouw te zorgen, die door artsen werd gediagnosticeerd met een ernstige depressie. Om aan de zijde van zijn partner te kunnen blijven, besloot de man zichzelf opnieuw uit te vinden en flessen water op straat te verkopen. Op deze manier kan Lopes zijn werktijd en de tijd die hij besteedt aan het zorgen voor zijn vrouw gemakkelijk beheren.

Toen Frank Lopes hoorde dat zijn vrouw Elisangela Sena, 49 jaar, aan een ernstige depressie leed, besloot hij dat hij er alles aan zou doen om aan haar zijde te blijven. Daarom gaf hij zijn vaste baan op om meer vrije tijd met haar door te brengen. Het was duidelijk dat hij een manier moest vinden om zichzelf opnieuw uit te vinden en wat geld te kunnen verdienen en zijn gezin te kunnen onderhouden; Lopes besloot water op straat te gaan verkopen en bedacht het personage van de "voorbijgaande ober". Zijn vondst was zeer succesvol, ook omdat zijn verhaal begon te circuleren op sociale netwerken en verschillende gebruikers bereikte.

Veel mensen die stoppen om water bij hem te kopen, of die hem volgen op zijn Instagram-pagina, adviseerden hem weg te gaan bij Elisangela, omdat ze hem vroeg of laat met haar depressie in de afgrond zou hebben meegesleurd. Maar Lopes was dit nooit van plan, integendeel - hij wilde de belofte nakomen die hij deed op de dag dat ze trouwden. Bovendien heeft het stel een 8-jarige zoon en is het nooit bij Lopes opgekomen om van Elisangela te scheiden en zijn zoon eronder te laten lijden.

Advertisement

Lopes is nu bij veel mensen bekend, tot het punt dat verschillende gebruikers erin geslaagd zijn om een ​​collecte voor hem en zijn gezin op te halen: $10.000 om Elisangela's medische kosten te ondersteunen en een waardig leven te leiden.

Deze man koos ervoor om zijn vrouw en gezin te onderhouden en zette al zijn verbeeldingskracht in. Een bewijs van liefde waar niet iedereen toe in staat zou zijn: geweldig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt