Ze hadden geen geld voor een professionele fotoshoot, maar hij maakt het goed met een mobiele telefoon en een beetje fantasie - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze hadden geen geld voor een professionele…
Meisje biedt een diner aan aan een dakloze vrouw in nood en verrast haar vader: een geweldig voorbeeld van vrijgevigheid 25-jarige gehandicapte jongen vindt voor het eerst werk:

Ze hadden geen geld voor een professionele fotoshoot, maar hij maakt het goed met een mobiele telefoon en een beetje fantasie

28 September 2021 • Door Janine
3.678
Advertisement

Een hecht koppel weet perfect met problemen om te gaan en juist in tijden van nood weten beide partners elkaar te steunen. Economische problemen zijn vaak datgene wat het leven van een paar het meest beïnvloeden en die veel mensen ervan weerhouden hun dromen te realiseren. We mogen echter niet vergeten dat "geld niet gelukkig maakt" en dat met de juiste instelling zelfs de meest onwaarschijnlijke dromen kunnen worden gerealiseerd. Flamengo en zijn vrouw Kiara weten erover mee te praten, die op het punt stonden deel te nemen aan een romantische fotoshoot. Het probleem? Ze konden geen fotograaf vinden die tegen een betaalbare prijs foto's van hen kon maken. Flamengo wilde echter niet dat zijn zwangere vrouw teleurgesteld zou zijn door dit gemis, dus deed hij zijn best en met de weinige middelen die hij tot zijn beschikking had, liet hij Kiara's wens uitkomen.

Je hebt niet veel geld nodig als je een beetje fantasie hebt en je laat leiden door de liefde. Flamengo, Kiara's echtgenoot, wist dat hij het zich niet kon veroorloven een fotograaf te betalen om een ​​mooie fotoshoot van hem en zijn zwangere vrouw te maken, dus omringde hij zich met de weinige eenvoudige hulpmiddelen die hij tot zijn beschikking had en probeerde het onmogelijke te doen. Een blauw laken, een beha en een mobiele telefoon waren voldoende om de illusie van een echte shooting te creëren. Een illusie die in werkelijkheid al snel veranderde in wat Kiara echt wilde, namelijk een mooie fotoshoot samen met haar man.

Het maakt niet uit of de foto's niet door een professional zijn gemaakt of met de krachtige lens van een zeer dure camera, want het resultaat was absoluut prachtig voor het paar. Je kunt dan ook duidelijk zien hoe blij en glimlachend beide zijn op elke foto, en dat is het belangrijkste.

Advertisement

Bovendien is Kiara zwanger van hun eerste kind, dus deze foto's zullen een nog bijzonderder herinnering zijn, om te bewaren en elke keer met nostalgie en enthousiasme te bekijken.

Het is gemakkelijk voor te stellen hoe hun foto's en verhaal viraal gingen op internet als een symbool van hoop.

Een gelukkig stel dat elkaar steunt in goede en slechte tijden: hoevelen kunnen zeggen dat ze dit geluk beleven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt