6-jarig meisje is verdrietig omdat ze geen haar meer heeft, daarom scheert haar vader zijn hoofd kaal om haar op te vrolijken - BekijkDezeVideo.nl
x
6-jarig meisje is verdrietig omdat ze…
Moeder verdedigt haar gepeste dochter in het zwembad omdat ze haar te dik vinden: “Ik kon er niet meer tegen” Kind met zeldzame huidziekte wordt populair model:

6-jarig meisje is verdrietig omdat ze geen haar meer heeft, daarom scheert haar vader zijn hoofd kaal om haar op te vrolijken

01 Oktober 2021 • Door Janine
2.722
Advertisement

Alle ouders willen dat hun kinderen altijd gelukkig zijn en proberen er alles aan te doen om dit waar te maken. Helaas lukt het niemand om zijn hele leven lang echt gelukkig te zijn en dat is normaal: het leven biedt veel obstakels en soms heeft niet iedereen de kracht om ze onder ogen te zien en te overwinnen. Ook kinderen, op hun eigen kleine manier, worden geconfronteerd met een reeks moeilijkheden die hen beetje bij beetje zullen helpen groeien. Wat kinderen echter nooit zouden moeten meemaken, is een ziekte of andere voortijdige uitdagingen die het leven helaas besluit voor te stellen.

De kleine Riley Sylvaria is pas 6 jaar oud, maar ze heeft niet meer al haar haren omdat ze lijdt aan alopecia, een aandoening waar een kind niet zo gemakkelijk mee omgaat. Gelukkig staan ​​haar ouders aan haar kant en heeft papa Dave erover nagedacht om zich solidair te scheren en het moreel van zijn kleine meisje op te vrolijken.

Een zesjarig meisje zou waarschijnlijk wensen dat ze lang blond haar had, net als prinsessen uit sprookjes en tekenfilms. Stel je voor hoe Riley Sylvaria, die door alopecia geen haar meer heeft, zich moet voelen. Gelukkig hebben haar ouders haar altijd verteld dat het niet het haar is dat de essentie van een persoon bepaalt en dat ze mooi is zoals ze is. We kunnen ons echter voorstellen dat in dit acceptatieproces, dat al op zo'n jonge leeftijd begon, er momenten zijn van kwetsbaarheid en instabiliteit, waarop je alleen maar mooi lang haar zou willen hebben om te kammen. Daarom was Riley's moeder Chelsea geschokt toen tijdens een gesprek naar voren kwam dat haar dochtertje niet van zichzelf hield "omdat ze geen haar had".

Diezelfde avond sprak Dave, de vader van Riley, met zijn dochter en moedigde haar aan om van zichzelf te houden zoals ze is. Bovendien besloot hij haar op te vrolijken door al zijn haar af te scheren! De twee stonden voor de badkamerspiegel en filmden het kapsel! De video werd vervolgens door de moeder, Chelsea, op Facebook geplaatst, waar het duizenden keren is bekeken en wij willen het hier aan je laten zien:

Advertisement

Pubblicato da Chelsea Sylvaria su Lunedì 4 dicembre 2017

Aan het einde van de video kust Dave Riley en ze lijkt echt gelukkiger en meer te glimlachen dan voorheen. Nadat de video het web rond was gegaan, waren er verschillende gebruikers die, als teken van steun en aanmoediging, hun hoofd kaal schoren en de "Riley-cut" uitvonden, ter ere van het kleine meisje.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt