Drie politieagenten merken een hond op die is achtergelaten in een hete auto: ze verwijderen de deur om hem te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Drie politieagenten merken een hond…
De 8-jarige zoon weigert zijn huiswerk te maken, dus wendt de wanhopige moeder zich tot de politie Een passagier springt op het spoor om een ​​man in een rolstoel te redden die van het perron viel

Drie politieagenten merken een hond op die is achtergelaten in een hete auto: ze verwijderen de deur om hem te redden

04 September 2021 • Door Janine
4.730
Advertisement

Het hebben van een hond in je leven betekent dat je hem in je huis verwelkomt als een volwaardig nieuw lid van het gezin. Zou het ooit bij je opkomen om je kind in de auto achter te laten, onbeheerd en in de hitte? Wij weten zeker van niet en, met de nodige verschillen, zijn we er even zeker van dat ook een hond niet te lang in de auto moet blijven, alleen, met 40 graden in de schaduw. Helaas staan ​​gevallen van verwaarlozing door onzorgvuldige families niet op zichzelf en vooral tijdens de zomerperiode zijn er regelmatig meldingen van honden die op de achterbank worden achtergelaten.

Om de tragedie te voorkomen, kwamen enkele politieagenten in de stad Clearwater, in Florida, tussenbeide door de deur van een auto te verwijderen: ze moesten het hondje redden dat erin was achtergelaten.

Als het in de zomer een marteling voor ons mensen is om in een auto zonder airconditioning te zitten, stel je dan voor wat het zou kunnen zijn voor onze arme huisdieren. Onthoud altijd dat je je hond nooit voor langere tijd in de auto achterlaat, vooral niet als de temperaturen extreem hoog zijn.

Sommige agenten van het Police Department in Clearwater (VS) werden gewaarschuwd door een voorbijganger die een hond in duidelijke nood zag. Het dier was door de eigenaren achtergelaten op de achterbank van hun auto, op een grote parkeerplaats. Gezien het feit dat de temperatuur die dag 40 graden had bereikt, kun je je gemakkelijk voorstellen in wat voor staat de arme hond moet zijn geweest.

Het kostte de agenten een paar minuten om de auto op de grote parkeerplaats te vinden, maar toen ze hem eenmaal hadden gevonden, verspilden ze geen tijd. De hond was onrustig en had duidelijk last van de extreme hitte, dus besloten de agenten om de autodeur letterlijk te demonteren en het dier in veiligheid te brengen. Wanhopig liet het hondje zich redden en eenmaal uit de auto dronk hij veel water en werd door de politieagenten gewassen.

Het is duidelijk dat de politie niet persoonlijk voor dat hondje kon zorgen, maar tegelijkertijd kon het dier niet terugkeren naar zijn nalatige familie; de agenten namen dus contact op met een dierenasiel, Pinellas County Animal Services, om de hond de kans te geven een nieuw gezin te krijgen dat beter op zijn behoeften inspeelde.

Advertisement

In de Verenigde Staten, maar ook in andere landen, worden dit soort nalatigheden jegens huisdieren bestraft met vrij zware boetes, maar op dit moment weten we niet of de agenten een klacht hebben ingediend tegen de eigenaren van de hond.

Wat zeker is, is dat hun tussenkomst fundamenteel was!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt