Op 9-jarige leeftijd wil hij $15 aan zijn lerares geven: "De leraren worden niet genoeg bedankt voor hun werk" - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 9-jarige leeftijd wil hij $15 aan…
Ze doet alsof ze de bruiloft afzegt om familieleden niet uit te nodigen, maar wordt verraden door de foto's van de gebeurtenis op sociale media 88-jarige man heeft de gegevens van een bankoverschrijving verkeerd en stuurt $71.000 naar een onbekende, die weigert het terug te geven

Op 9-jarige leeftijd wil hij $15 aan zijn lerares geven: "De leraren worden niet genoeg bedankt voor hun werk"

10 September 2021 • Door Janine
1.151
Advertisement

Leraar zijn is ongetwijfeld een van de moeilijkste en tegelijkertijd voldoening gevende banen. Het is niet eenvoudig om een ​​hele klas leerlingen met heel verschillende achtergronden op te leiden, en het is niet eenvoudig om een ​​wiskundeprobleem of een geschiedenisles op een duidelijke en leuke manier uit te leggen. Degenen die ervoor kiezen hun leven aan het onderwijs te wijden, lijken meer dan wat dan ook te worden geleid door een soort roeping in plaats van door een echte behoefte om te werken. Goede leraren, zoals mevrouw Chambers, zijn degenen die weten hoe ze door hun leerlingen moeten worden gehoord en die een onuitwisbare indruk op hun leven achterlaten. De kleine Parker Williams wilde zijn leraar bedanken voor haar werk met een ongewoon en ontroerend gebaar.

Parker Williams is pas 9 jaar oud, maar hij weet hoe belangrijk de rol van zijn juf in zijn leven is. Hij weet ook dat mensen zoals mevrouw Chambers nooit genoeg worden bedankt voor het werk dat ze doen en daarom wilde de kleine student met het grote hart een klein verjaardagscadeau geven aan zijn favoriete lerares. In plaats van speelgoed te kopen, schonk Parker zijn $15 aan zijn lerares, Mary Hall Chambers, die sprakeloos was.

De jongen zei dat mevrouw Chambers een geweldige lerares is: “Ik vind dat ze een heel aardige lerares is, ze heeft haar eigen manier van lesgeven en ze brengt tijd met ons allemaal door. Ik denk dat meer mensen aardig voor haar zouden moeten zijn. Het is beter aardig te zijn dan onaardig.”

In de brief bij de envelop met de dollars, schreef Parker: "Beste mevrouw Chambers, ik denk niet dat leraren genoeg betaald krijgen voor wat ze doen, dus wilt u dit geschenk aannemen?" Een werkelijk onverwacht cadeau, wat zijn lerares deed ontroeren.

Advertisement

“Ik kreeg er tranen van in mijn ogen", zei mevrouw Chambers na het lezen van het bericht. Het is duidelijk dat de vrouw Parker's geld niet aannam, maar hem bedankte met een briefje van zijn prachtige gebaar: "Ik kan het niet aannemen, maar ik waardeer het gebaar, Parker. Leerlingen zoals jij zijn de reden dat ik lesgeef."

Parker was absoluut niet beledigd toen mevr. Chambers zijn geschenk vriendelijk weigerde, sterker nog, de woorden van zijn juf gaven hem een ​​heel goed gevoel.

Het gebaar van Parker ontroerde niet alleen zijn juf, maar ook zijn ouders en honderden online gebruikers die de hartelijkheid van het kind waardeerden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt