Bruid wil pizza en broodjes van McDonald's op het menu: een niet-traditionele en goedkope bruiloft - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruid wil pizza en broodjes van McDonald's…
Een jonge vader werpt zichzelf in de vlammen om zijn twee 18 maanden oude tweeling te redden Hij negeert het parkeerverbod en parkeert op het strand: vloed neemt zijn busje weg

Bruid wil pizza en broodjes van McDonald's op het menu: een niet-traditionele en goedkope bruiloft

13 September 2021 • Door Janine
1.208
Advertisement

Het huwelijk is misschien wel een van de mooiste dagen voor elk stel dat ervoor kiest om deze stap te zetten. Tegelijkertijd is het ook een dag die van nature vol is met verwachtingen en daardoor zorgt voor momenten van onrust en spanning tijdens de organisatie. Er zijn stellen die lang discussiëren over de gekozen plek voor de receptie, over de kleding, over wie ze zullen uitnodigen, of er wel of geen muziek moet zijn en tot slot over het menu. Bruiloftslunches of -diners zijn meestal altijd rijk en weelderig: veel gangen en ook veel kwaliteit. Sommige stellen kiezen er echter voor om zich van de massa te onderscheiden met keuzes die ronduit ongewoon zijn. Een bruid is op internet bekritiseerd nadat ze had gezegd dat ze pizza en broodjes van McDonald's wilde op haar huwelijkslunch.

via: The Mirror

De post van een toekomstige bruid met een vrij simpele, bijna puberale smaak is viraal gegaan: ze wil graag pizza en een Big Mac als hoofdgerechten op haar huwelijksdiner! Het uitgangspunt is het feit geen traditionele bruiloft te willen, ook en vooral vanwege de buitensporige kosten die het betreffende koppel zich niet kan veroorloven. "Mijn verloofde en ik zijn superleuke mensen en we willen een niet-traditionele en goedkope bruiloft", legt de jonge aanstaande bruid uit op internet.

Het is bekend dat catering veel kost en dat de verwachtingen voor de ceremonie altijd erg hoog zijn, maar als een paar niet genoeg geld heeft, moet ze dan noodzakelijkerwijs de bruiloft opgeven? Natuurlijk niet, want de liefde kan sowieso gevierd worden. Maar wat te doen met de meest veeleisende gasten? Dit stel besloot zichzelf niet al te serieus te nemen en de kritiek te negeren, wat tot gemengde reacties op het web leidde.

"Ik wilde pizza op de bruiloft en de catering was te duur. Op een gegeven moment zei mijn fotograaf tegen me: 'wie zegt dat je geen pizza kunt bestellen op de bruiloft?’ Dus mijn verloofde wil nu een fastfood- en pizzabuffet doen en ik ben het met hem eens, het lijkt me een leuk idee. We denken aan een lunch met een dubbele Big Mac en een pizza”, besloot de aanstaande bruid.

Wat denk je? Ben je meer traditioneel of denk je dat, zelfs met pizza en broodjes, het belangrijkste is om de liefde te vieren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt