Homostel adopteert te vroeg geboren baby die werd achtergelaten op straat: nu zijn ze een heel gelukkig gezin - BekijkDezeVideo.nl
x
Homostel adopteert te vroeg geboren…
De fotograaf verdwijnt met de trouwfoto's: een getrouwd stel klaagt hem aan en wordt gecompenseerd met £22.000 Viervoetige liefde: 15 foto's van huisdieren die echte gezinsleden zijn geworden

Homostel adopteert te vroeg geboren baby die werd achtergelaten op straat: nu zijn ze een heel gelukkig gezin

16 September 2021 • Door Janine
10.900
Advertisement

Het adoptieproces van een kind is nooit gemakkelijk; het bureaucratische gedeelte is lang en zwaar, en het is zelfs niet zeker of het paar of de alleenstaande moeder of vader in staat zal zijn om het kind te krijgen waar ze "verliefd op zijn" en die ze graag thuis zouden willen ontvangen. Maar als dit proces met moed en wilskracht tot de laatste fase wordt gebracht, zal de voldoening groot zijn. Een voldoening die Benjamin en Louis in hun leven hebben gevoeld, een homostel dat een Braziliaans kind adopteerde!

De twee, van Franse afkomst, verhuisden in 2010 naar Brazilië, werden toen letterlijk verliefd op de stad Rio de Janeiro en besloten in het Zuid-Amerikaanse land te blijven wonen; in de loop van de tijd ontstond ook de wens van dit paar om een ​ kind te adopteren, wanneer de gelegenheid zich voordeed, maar ze wisten heel goed dat het bureaucratische proces lang en moeilijk zou zijn.

Uiteindelijk, in 2015, kregen Benjamin en Louis het recht om in Brazilië te adopteren dankzij de resolutie van de jeugdrechtbank van Rio de Janeiro en pas toen stonden ze officieel op de wachtlijst voor de adoptie van een kind, wanneer de gelegenheid zich voordeed. Na twee jaar wachten kregen ze in 2017 het nieuws dat er in Bahia in de vijfde maand van de zwangerschap een te vroeg geboren baby was geboren. Hun kans was eindelijk aangebroken!

De rechter van de rechtbank had hen verteld dat de baby nu twee maanden oud was, ongeveer 900 gram woog en op straat werd geboren en daar werd achtergelaten; ze hadden 48 uur om naar Bahia te gaan en hem officieel te adopteren, maar ze waren bang dat ze niet op tijd zouden aankomen om hem met hen mee te nemen. Uiteindelijk slaagde het Franse echtpaar er echter in de twee maanden oude baby, Vinicius genaamd, te bereiken en drie weken bij hem in de stad Bahia te blijven, wachtend tot de te vroeg geboren baby het minimumgewicht had bereikt om een ​​vlucht naar Rio de Janeiro te kunnen maken.

Advertisement

Na deze perikelen vormen Benjamin en Louis nu een heel gelukkig gezin samen met de kleine Vinicius, nu ver van het verdriet en de ellende die de eerste maanden van zijn leven hadden gekenmerkt. Het homostel is zo blij dat ze het Braziliaanse kind in hun huis hebben ontvangen dat ze er nu al naar uitkijken om nog een ​​broertje of zusje te kunnen adopteren!

Wat een geweldige familie, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt