Meisje rent om haar oudere broers te omhelzen die uit school komen: ze was niet gewend om ze zo lang niet te zien

Janine image
door Janine

18 September 2021

Meisje rent om haar oudere broers te omhelzen die uit school komen: ze was niet gewend om ze zo lang niet te zien
Advertisement

Soms heb je in het leven gewoon een flinke dosis vreugde en goedheid nodig, klaar om je op te vrolijken. En daarom ging de korte video waarin een klein meisje rent om haar drie broertjes te omhelzen die net terug zijn van school, in korte tijd viraal. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, ware het niet voor het verhaal dat erachter zit en ons allemaal verenigt vanaf het moment dat we overweldigd werden door Covid-19. Voor velen van ons betekende de komst van Covid-19 een verandering in gewoonten en sociale relaties, terwijl het voor anderen, vooral voor de kleintjes, de ”normaliteit" betekende. Het meisje in de video was gewend om haar broertjes elke dag thuis te zien, juist vanwege Covid. Nu kan ze niet anders dan zich verheugen alsof ze ze al maanden niet heeft gezien, elke keer als ze thuiskomen van school.

via Instagram / almostindianwife

Advertisement
Instagram / almostindianwife

Instagram / almostindianwife

De kleine Emelia "Emmy" Muddamalle kon niet wachten om aan het eind van de dag haar drie oudere broers, de 10-jarige Liam, de 8-jarige Levi en de 6-jarige Lucas, te knuffelen. De belangrijkste reden is dat Emelia, evenals andere kinderen die tijdens de pandemie zijn geboren, de lockdown en alle gevolgen die daaruit voortvloeien, zowel positief als negatief, altijd hebben meegemaakt. In haar geval was het heel normaal om thuis constant omringd te zijn door haar drie broers, de band die tussen hen is ontstaan ​is dan ook heel sterk. Stel je voor dat het meisje ze door de heropening van de scholen ineens de hele dag niet thuis ziet.

Voor een kind is dit een ingrijpende verandering. En hier, op dit punt, krijgt de video van het kleine meisje dat vrolijk naar haar broertjes rent een andere betekenis en begrijpen we haar vreugde nog meer.

Advertisement

Emelia's moeder, Brittany Muddamalle, becommentarieerde de situatie van haar dochter met de volgende woorden: "Ze heeft haar broers nog nooit zo lang gemist, alsof ze weg waren. Dit is de eerste keer. Als ze wakker wordt van haar dutje zal ze waarschijnlijk denken: “Waar zijn mijn broertjes gebleven?” en ze zal hen de hele dag in huis zoeken."

Emelia's broers zijn ook blij haar weer te zien, want de vreugde om naar huis terug te keren en weer in haar gezelschap te zijn, is absoluut een gevoel dat ze delen.

Als je een slechte dag hebt gehad, zal het gelach van deze kinderen je hart zeker verwarmen en je avond verbeteren!

Advertisement