Hond weigert de kist van zijn baasje te verlaten op de dag van haar begrafenis - BekijkDezeVideo.nl
x
Hond weigert de kist van zijn baasje…
“Je ziet eruit als een veertigjarige met een kaal hoofd”: vader berispt zijn dochter omdat hij haar nieuwe kapsel niet waardeert Leraar bouwt speciale loophulp voor zijn blinde leerlingen: “Zo kunnen ze de buitenwereld verkennen”

Hond weigert de kist van zijn baasje te verlaten op de dag van haar begrafenis

27 September 2021 • Door Janine
3.607
Advertisement

De hond is de beste vriend van de mens, en misschien ook wel de trouwste, voegen we eraan toe. Niet alleen neemt een trouwe viervoeter ons verdriet en eenzaamheid weg en vult onze dagen met onvoorwaardelijke liefde en genegenheid, maar is ook in staat om ons leven ten goede te veranderen. En als een van de twee overlijdt, het baasje of de hond, voelt de ander een vreselijk gemis dat nooit meer zal worden opgevuld. Maak kennis met dit schattige hondje, dat de wereld heeft ontroerd dankzij wat hij deed op de dag van de begrafenis van zijn baasje…

via: The Dodo

Siempre estuvo ahí , junto a su dueña. Que buen ejemplo para los seres humanos.

Pubblicato da Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa" su Domenica 22 agosto 2021

Onze kleine vierpotige hoofdpersoon heet Bumer, en toen zijn 95-jarige baasje stierf, begreep het hondje niet alleen het feit dat Maria Isabel Benites Chamba was overleden en nooit meer zou terugkeren naar deze dimensie, maar hij begreep als een echt mens dat zijn geliefde baasje de laatste aardse reis van huis naar het kerkhof in een kist zou maken. Bumer wilde tot het laatste moment naast Maria Isabel zijn. En zo gebeurde.

Dit tedere hondje heeft zijn baasje nooit alleen gelaten, vanaf het begin van de religieuze dienst tot de laatste reis naar de plaats van eeuwige rust; alle gasten waren ontroerd toen ze zagen dat Bumer nooit de kist verliet waar zijn baasje voor altijd rustte, haar vergezelde en haar zelfs in de lijkwagen bewaakte.

Le acompaño hasta su última morada, tremendo ejemplo de fidelidad. Somos Funeraria Santa Rosa.

Pubblicato da Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa" su Domenica 22 agosto 2021

Een woordvoerder van het uitvaartcentrum Santa Rosa zei: "Bumer liep rond de lijkwagen voordat hij aan boord ging, alsof hij wilde zeggen: 'Ik wil mijn moeder gedag zeggen'. Een geweldig voorbeeld van loyaliteit. Je kon duidelijk de loyaliteit en de genegenheid zien die bestond tussen haar en haar hond. Hij was er altijd voor zijn baasje."

De beelden die op Facebook zijn gepubliceerd spreken voor zich. Bumer was erg gehecht aan zijn menselijke moeder en om haar te bedanken voor de liefde die ze hem in het leven had geschonken, wilde hij haar eer bewijzen door haar op de laatste reis zij aan zij te vergezellen: als dit geen trouw is, hoe zou je het dan noemen?

Wat een ontroerend hondje!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt