Deze hond zat de hele dag naar de deur te staren, wachtend tot haar geliefde baasje terugkwam uit het ziekenhuis.

Janine image
door Janine

06 November 2021

Deze hond zat de hele dag naar de deur te staren, wachtend tot haar geliefde baasje terugkwam uit het ziekenhuis.
Advertisement

De liefde voor een hond kan nooit hetzelfde zijn als die voor een kind, dat is waar, maar het is ongetwijfeld heel sterk en als het niet op de eerste plaats komt, komt het zeker op de tweede plaats (na de kinderen dus). Een hond houdt onvoorwaardelijk van zijn baasje en zal hem nooit in de steek laten - voldoende om een ​​onlosmakelijke band tussen het dier en zijn mens te creëren! Het verhaal dat we je gaan vertellen, spreekt precies over deze prachtige band, die zich van tijd tot tijd bij verschillende gelegenheden manifesteert.

De hond Leia, een prachtige Duitse herder, bleef een hele dag naar de voordeur staren, verdrietig kijkend, wachtend tot haar baasje terugkwam uit het ziekenhuis. De foto die van haar is gemaakt spreekt voor zich.

via The Dodo

Facebook / Katie Snyder

Facebook / Katie Snyder

De eigenaresse van Leia is in werkelijkheid Katie Snyder, een jonge vrouw die vanwege haar werk haar ouders een hele maand om hulp moest vragen om voor de lieve hond te kunnen zorgen. Daarom verhuisde Leia voor een beperkte periode naar het huis van Katie's ouders, waar ze meteen een zeer sterke band met de vader van de vrouw kreeg. Leia's liefde voor haar "nieuwe" baasje heeft Katie enigszins verrast, die Leia omschrijft als een zeer onafhankelijke en niet al te "knuffelige" hond.

"Leia houdt op haar eigen manier van mensen en dat laat ze zien door buiten de badkamer op je te wachten, of door naast je op de bank te kruipen. Niets meer en niets minder," merkte Katie op.

Advertisement
Facebook / Katie Snyder

Facebook / Katie Snyder

Maar er moet iets bijzonders zijn gebeurd met Katie's vader, en Leia demonstreerde het ruimschoots toen haar geliefde baasje op een dag het huis moest verlaten vanwege gezondheidsproblemen. Een plotselinge malaise als gevolg van een complicatie van zijn ziekte dwong hem om naar het ziekenhuis te gaan en een nacht in het ziekenhuis te worden opgenomen. Het was de dag waarop Katie's ouders hun 40e trouwdag vierden, midden in de Covid-19-pandemie - een zeer onaangename situatie, die niet alleen de relatie tussen de hond en haar baasje onder druk zette, maar ook de zenuwen van de hele familie. Toen mevrouw Snyder thuiskwam uit het ziekenhuis omdat ze niet bij haar man mocht blijven juist vanwege de beperkingen van Covid-19, trof ze Leia voor de deur aan, wachtend: ze wachtte tot haar baasje terugkeerde! De vrouw nam een ​​foto van de lieve hond en stuurde die naar haar dochter, Katie, die haar tranen niet kon bedwingen.

Gelukkig werd Katie's vader in korte tijd ontslagen en Katie, nadat ze zich de band tussen hem en de hond had gerealiseerd, besloot Leia bij haar ouders achter te laten. Als dit geen demonstratie van liefde is!

Advertisement