Meisje barst in tranen uit van vreugde als haar moeder haar een hond geeft uit een asiel die ze online had gezien - BekijkDezeVideo.nl
x
Meisje barst in tranen uit van vreugde…
Ze doet alsof ze rijk is en slaagt erin om 21 dagen gratis te eten, drinken en slapen Vrouw poseert voor de kist van haar vader: de foto's zorgen voor enorm veel ophef

Meisje barst in tranen uit van vreugde als haar moeder haar een hond geeft uit een asiel die ze online had gezien

01 November 2021 • Door Janine
2.415
Advertisement

De aanwezigheid van een huisdier op jonge leeftijd, zoals een hond, kan echt een verschil maken in het leven van een kind. De kleintjes leren namelijk verantwoordelijkheidsgevoel en begrijpen wat het betekent om voor een ander levend wezen te zorgen. Natuurlijk moeten we het idee om een ​​hond te adopteren niet licht opvatten om aan de kortstondige gril van een kind te voldoen, maar de grond aftasten en je kind vertrouwen, hem deze mooie verantwoordelijkheid geven, kan een prachtig geschenk zijn dat hij ook later zal koesteren.

Angela, een 10-jarig meisje, had ontdekt wat de hond van haar leven was, zelfs voordat ze hem ontmoette. Op een dag scrolde ze door de pagina's van een website van een dierenasiel en kwam ze Wyatt tegen, een lief uitziende zwart-witte Pitbull. Onnodig te zeggen dat het meisje tegen haar moeder zei dat ze het hondje wilde en haar uiteindelijk ervan overtuigde het dier te adopteren.


Het was liefde op het eerste gezicht tussen Alexandra en Wyatt, zelfs voordat het meisje het schattige hondje in het echt ontmoette. "Zodra ze Wyatt zag, begon ze te huilen en wist ze meteen dat hij het was," zei de moeder van Alexandria, Angela, en voegde eraan toe: "Ze zei: “Hij is degene die voor ons zal zorgen, mam! Als je hem gaat halen, beloof ik voor altijd van hem te houden en voor hem te zorgen.” Wat moest Angela doen? De moeder wilde wachten om een ​​hond te nemen, maar de plotselinge gehechtheid van haar dochter had haar overrompeld. Aanvankelijk zei de vrouw echter tegen haar dochter dat ze moest wachten maar ze controleerde elke dag de site van de dierenopvang om er zeker van te zijn dat Wyatt nog beschikbaar was voor adoptie.

Enige tijd later moet moeder Angela zichzelf echter hebben overtuigd om de sprong te wagen, want buiten het medeweten van haar dochter regelde ze een ontmoeting zodat ze Wyatt kon adopteren. Natuurlijk was het een verrassing voor Alexandra. De moeder tekende vervolgens alle papieren die nodig waren om de adoptie op zich te nemen, waarna ze met Wyatt bij de uitgang van de school op haar dochter wachtte. Je kunt je de emotie en het ongeloof van het meisje voorstellen zodra ze de Pitbull voor haar ogen vrolijk met zijn staart zag kwispelen.

Het meisje was verbijsterd van de emoties en begreep niet helemaal wat er aan de hand was. Pas toen ze Wyatts adoptiepapieren met eigen ogen zag, realiseerde ze zich dat het hondje officieel deel uitmaakte van het gezin.

Advertisement

De ontmoeting tussen Alexandra en de hond Wyatt was erg emotioneel en gelukkig kon de moeder van het kind het tafereel vereeuwigen op video. Hier kun je het rustig bekijken, maar we waarschuwen je: misschien heb je wat zakdoeken nodig!

De vriendschap tussen honden en kinderen is ontroerend, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt