Hij wordt niet betaald voor de renovatie: een arbeider vernielt de badkamer van een klant met een hamer

Janine image
door Janine

23 September 2021

Hij wordt niet betaald voor de renovatie: een arbeider vernielt de badkamer van een klant met een hamer
Advertisement

"En wie betaalt mij nu?" - dit is de zin waarmee een van de twee arbeiders die verantwoordelijk waren voor de renovatie van het huis van Amber Trucke zijn klant aansprak. Het incident vond plaats in Colorado Springs, in de Verenigde Staten, waar sommige arbeiders die verantwoordelijk waren voor de werkzaamheden zich bedrogen voelden door de eigenaresse van het huis. Volgens hun zou de vrouw nooit het vastgestelde bedrag voor de voltooiing van de renovatie hebben betaald. De arbeider, woedend, ging vervolgens terug naar het huis van Amber en met een hamer in zijn hand begon hij alle tegels te vernietigen die hij zelf in de badkamer had geplaatst. De vrouw, geschokt door die reactie, filmde het tafereel met haar mobiele telefoon.

via Youtube / NewsChannel 13

Advertisement
Youtube / NewsChannel 13

Youtube / NewsChannel 13

Volgens de ontvangen informatie zou Amber Trucke, oftewel de eigenaresse van het huis, maar liefst $7.555 hebben moeten betalen aan de arbeiders met wie ze de werkzaamheden had afgesproken. Helaas heeft ze maar $3.300 betaald! Om zichzelf te rechtvaardigen zei Amber dat ze niet tevreden was met het eindresultaat, maar de arbeiders zeiden dat ze nooit een dergelijke klacht van hun cliënt hadden ontvangen. Wat is dus de waarheid?

Het feit is dat de twee arbeiders, Terry James Gregory en Jordan Cazares, woedend waren omdat ze de grote som geld hadden voorgeschoten voor de aankoop van materialen, zich "bedrogen" voelden door hun cliënt en terugkeerden naar de plek om wraak te nemen.

Advertisement
Youtube / NewsChannel 13

Youtube / NewsChannel 13

Terwijl hij letterlijk met een hamer op de gerenoveerde badkamer inslaat, roept een van de arbeiders: "Ik heb weken aan dit project gewerkt. Ik heb duizenden dollars uitgegeven. Wie gaat mij nu betalen?"

De eigenaresse, Amber, vreesde voor haar veiligheid en filmde de scène om te bewijzen dat wat voor haar ogen afspeelde meer was dan "haar badkamer vernielen". In werkelijkheid komt de versie van de arbeiders helemaal niet overeen met die van haar: "Dit is nog nooit eerder gebeurd en het is niet normaal. Er waren veel andere projecten in het contract opgenomen die ze niet bereid was te betalen", zei een van de werknemers, wijzend op de slechte bedoelingen van de vrouw.

Was de reactie van deze arbeider naar jouw mening overdreven? Wat zeker is, is dat hij wraak nam voor werkzaamheden die hij had uitgevoerd en die hem nooit was betaald...

Schrijf ons je mening in de comments!

Advertisement