Het echtpaar dat het langst getrouwd is in Amerika viert hun 86e trouwdag - BekijkDezeVideo.nl
x
Het echtpaar dat het langst getrouwd…
15 foto's die getuigen van de naïviteit van onze bejaarde familieleden in het licht van technologische vooruitgang Op 85-jarige leeftijd wordt hij gedwongen om te bezorgen voor de kost: hij werd gefotografeerd terwijl hij van uitputting in slaap valt

Het echtpaar dat het langst getrouwd is in Amerika viert hun 86e trouwdag

29 September 2021 • Door Janine
6.413
Advertisement

Het geheim van een lang en gelukkig huwelijk? Ralph en Dorothy Kohler, 86 jaar getrouwd, hebben zeker enkele suggesties voor degenen die er voor kiezen om elk moment met hun wederhelft te delen. Hij is 104 jaar oud en zij is 103: ze hebben veel meegemaakt en zijn op dit moment officieel het langstlevende getrouwde stel in de Verenigde Staten! Het vieren van zesentachtig jaar huwelijk is niet voor iedereen weggelegd. Als je erover nadenkt, is het echt een ongelooflijke mijlpaal om te bereiken, vooral als we bedenken dat stellen tegenwoordig gemakkelijker trouwen en scheiden dan voorheen. Of misschien omdat het tegenwoordig gemakkelijker lijkt om van iemand te scheiden dan in het verleden. Feit is dat Dorothy en Ralph bij elkaar zijn gebleven en hebben ontdekt wat wel en niet werkt in hun relatie.


Dorothy en Ralph wonen in Indio, in Californië, en trouwden in 1935 in Tekamah, Nebraska, toen zij net 17 en hij 18 was. Er zijn vele jaren verstreken sinds die dag, maar hun liefde is nooit gedoofd! Destijds zou de rechtbankfunctionaris hen het huwelijk hebben geweigerd omdat hij het paar te jong vond om een ​​dergelijke stap te zetten. De twee wilden er echter niets van horen en zochten een andere plek om hun droom te vervullen. Sinds ze hun geloften hebben uitgewisseld, zijn Ralph en Dorothy nooit meer uit elkaar gegaan.

Het geheim? Ze ontdekten wat het beste bij hun relatie paste en wat niet. Zo was alcohol en roken niets voor hen, terwijl dansen en kleiduivenschieten hun echte passies waren. Beiden cultiveerden ze individueel en vergezelden elkaar bij dit vermaak: Ralph leerde dansen en Dorothy leerde het jachtgeweer te gebruiken voor kleiduivenschieten.

Kortom, delen lijkt het sleutelwoord voor een langdurige en gelukkige relatie, en Ralph en Dorothy kunnen bevestigen dat het delen van hun passies hun huwelijk beslist veel interessanter heeft gemaakt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt