Op de trouwdag biedt de bruidegom zich aan als adoptievader voor de dochters van zijn vriendin: een ontroerend tafereel

Janine

07 Oktober 2021

Op de trouwdag biedt de bruidegom zich aan als adoptievader voor de dochters van zijn vriendin: een ontroerend tafereel
Advertisement

Kinderen zijn niet alleen die biologische en Dontez Williams weet dat goed: jarenlang fungeerde hij als vader voor de twee kleine meisjes van zijn partner, Myshella, voordat hij officieel haar echtgenoot werd. Dontez en Myshella ontmoetten elkaar in 2014 na het uitwisselen van hun gegevens op een datingsite; in die tijd was de jonge vrouw een alleenstaande moeder die voor haar 1- en 2-jarige dochters, Abigail en Natalie, moest zorgen. Sinds die dag zijn er heel wat dingen gebeurd en eindelijk hebben Dontez en Myshella hun liefdesdroom gekroond door te trouwen. De trouwdag was echter ook een speciale gebeurtenis voor de twee dochters van Myshella, aangezien Dontez zich officieel aanbood als hun adoptievader. Een scène die aanvankelijk de bruiloftsgasten in verwarring bracht, maar die na enkele ogenblikken iedereen deed ontploffen van geluk.

via Instagram / Dontez Williams

Advertisement

Instagram

Dontez wilde de twee meisjes echter niet zomaar vragen om als vader te worden geaccepteerd - hij wilde dat het een speciale gebeurtenis zou worden! Dontez' verrassing slaagde perfect, op de dag van zijn huwelijk, toen hij voor de twee meisjes neerknielde om hen te vragen: "Mag ik jullie vader worden?". De scène was op zijn zachtst gezegd emotionerend en ontroerde niet alleen de bruidegom en de meisjes, maar ook de getuigen en de meeste gasten.

Instagram

Dontez had niemand iets verteld over zijn bedoelingen tijdens de ceremonie, behalve de trouwambtenaar. Voor de grote dag schreef Dontez natuurlijk de toespraak die hij tijdens de ceremonie zou gaan voorlezen en alleen al bij de gedachte herinnert hij zich hoe emotioneel hij was: "Alleen al de gedachte dat ik de geloften voor hen schreef, maakte me aan het huilen", zei hij, en voegde eraan toe: "Toen ik die emotie voelde, dacht ik: “Ik moet dit doen. Dit is de juiste beslissing. Geen mitsen of maren.”

Advertisement

Dit is de video van de ontroerende scène:

Instagram

De moeder van de meisjes, Myshella, was op dat moment geschokt, maar was meteen blij met wat er gebeurde: "Ze was erg blij wat ik voor hen voelde en zei dat ze dankbaar is dat ik in hun leven ben", zei Dontez. In zijn emotionele toespraak gaf Dontez toe dat de zorg voor kinderen "echt een man van je maakt". Om al deze redenen hebben jullie me geholpen een beter mens te worden. Ik weet dat ik een vaderfiguur voor jullie alletwee ben”, concludeerde hij, zich richtend tot de twee meisjes. Beiden aarzelden geen moment om Dontez' vraag te beantwoorden: ja!

Het eindigde allemaal met een omhelzing vol tranen en vreugde. We konden niet gelukkiger zijn voor dit geweldige gezin!

Advertisement