x
Kind met mobiliteitsproblemen brengt…
Lerares besluit een van haar leerlingen te adopteren:

Kind met mobiliteitsproblemen brengt trouwringen naar zijn ouders: een moment dat alle gasten ontroerde

20 November 2022 • Door Janine
3.583
Advertisement

Trouwen met de persoon van wie je houdt is de vervulling van een droom en het begin van een nieuw en nog belangrijker leven samen. Als je besluit om een ​​kind te krijgen of je hebt er al een, wordt alles nog specialer, zeker als de kleine de mogelijkheid krijgt om aanwezig te zijn op de trouwdag van zijn ouders. Dan heeft de gebeurtenis nog meer waarde en wordt het steeds specialer.

Dat weet het echtpaar dat in het middelpunt van dit verhaal staat goed. Ze zijn al een tijd samen en nadat ze besloten hadden eeuwige liefde te zweren door te trouwen, organiseerden ze een prachtige ceremonie die natuurlijk ook werd bijgewoond door hun zoontje. Het was laatstgenoemde die de scène stal toen hij het kussen met de ringen naar zijn vader en moeder bracht. We vertellen je wat meer over hen.


Josiane Amorim is een Braziliaanse onderneemster die in een droomceremonie met haar geliefde Hudson Alves trouwde. Tot in het kleinste detail uitgewerkt met een ritueel gevierd op een buitenlocatie, arriveerde de bruidegom op een wit paard en was zij gehuld in een witte prinsessenjurk, de dag leek zo al perfect, maar er ontbrak nog iets: de kleine Enzo.

Even leidde het kind de aandacht van de gasten af ​​van mama en papa en maakte zijn entree om de trouwringen naar het bruidspaar te brengen. Waarom ontroerde hij en wekte hij zoveel belangstelling? Voor de tederheid van de kleine natuurlijk, maar ook omdat niet werd verwacht dat het mogelijk zou zijn. Enzo werd namelijk getroffen door hersenverlamming en hierdoor kan hij niet goed bewegen, maar dankzij de hulp van een rollator slaagde hij erin om de ringen naar zijn ouders te brengen.

Het was Josiane die het ontroerende moment bekend maakte met de publicatie van een video op haar Instagram-profiel. "De eerste versie van de video was meer dan 4 miljoen keer bekeken - schreef de vrouw op sociale media - Daarom plaatste ik een tweede om mijn dank te uiten voor alle lieve reacties en lovende woorden die ik heb ontvangen".

Moeder zijn en voor Enzo mogen zorgen is het belangrijkste in haar leven, vertelde ze: "Hij is mijn dagelijkse bron van inspiratie, mijn kracht. Familie is het kostbaarste in het leven en ik voel me vereerd om de moeder van deze kleine prins te zijn”.

Advertisement

Woorden vol liefde en dankbaarheid die het hele web ontroerden.

We wensen hen de mooiste toekomst die er is en dat ze elke dag mogen genieten van de momenten die ze samen met hun zoontje doorbrengen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt