Kapper ligt op de grond om een ​​autistisch kind gerust te stellen wiens haar hij moest knippen - BekijkDezeVideo.nl
x
Kapper ligt op de grond om een ​​autistisch…
Een 38-jarige moeder vertelt over het leven met 12 kinderen: Ze geeft £4.100 uit om zichzelf mooi te maken op het moment van de bevalling:

Kapper ligt op de grond om een ​​autistisch kind gerust te stellen wiens haar hij moest knippen

08 Oktober 2021 • Door Janine
3.350
Advertisement

Kinderen die aan autisme lijden, vinden het ongetwijfeld moeilijker om met de buitenwereld om te gaan, vooral als ze, net als de kleine Mason, last hebben van sensorische overbelasting, dat wil zeggen wanneer een of meer van de zintuigen van het lichaam overstimulatie van de externe omgeving waarnemen, wat natuurlijk of kunstmatig opgewekt kan zijn. Hierdoor lijken zelfs enkele eenvoudige dagelijkse activiteiten voor hen onmogelijk te worden. De ouders van Mason, een autistische jongen, worstelden om een ​​kapper te vinden die het haar van hun zoon kon knippen zonder hem al te onrustig te maken. Uiteindelijk slaagde James Williams, ook wel bekend als "Jim the Trim", erin dankzij een trucje om het kind gerust te stellen: de kapper ging op de grond liggen en slaagde er zo in zijn haar te knippen.

via: BBC

De scène werd gefilmd door een aantal prachtige beelden die in korte tijd het web rond zijn gegaan, waardoor Jim een ​​echte ster is geworden, evenals een model om te volgen in termen van zijn toewijding aan zijn vak en zijn gevoeligheid. De ouders van de kleine Mason waren erg blij met deze kleine grote mijlpaal. De kapper bedankte ook de ouders van Mason: "Ik wil Jamie Lewis Denine Davies heel erg bedanken dat ik deze foto's op mijn profiel mocht plaatsen." Het haar van de kleine Mason knippen was niet gemakkelijk, want de jongen rende de hele tijd weg zodra de schaar zijn oor bijna raakte.

De kapper gaf echter niet op en tijdens de zoveelste poging besloot hij op de grond te gaan liggen, net zoals het kind deed. De kleine Mason leek gekalmeerd te zijn en Jim toe te laten met de schaar dichterbij te komen. Aan het einde van de knipbeurt gaf James de jongen een "high five", als teken van overwinning: geweldig teamwork!

Hoeveel professionals in de sector zouden er alles aan hebben gedaan om een ​​kind met cognitieve problemen zich op zijn gemak te laten voelen? Bepaalde gebaren komen niet eens van leraren op school, laat staan ​​in andere contexten.

Advertisement

Deze kapper gaf echter niet op en schonk Mason's ouders een glimlach, evenals een knipbeurt voor de kleine.

Complimenten voor deze man: een echte professional, begaafd met een grote gevoeligheid!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt