"Meisjes, zoek een man die als prioriteit het gezin heeft": het advies van een toegewijde vrouw en moeder

Janine

18 Oktober 2021

"Meisjes, zoek een man die als prioriteit het gezin heeft": het advies van een toegewijde vrouw en moeder
Advertisement

Vroeg of laat komt er een moment in het leven dat je verlangt naar iemand aan je zijde. Er zijn mensen die vanaf het begin dromen van de prins op het witte paard en mensen die, ook onverwachts, iemand willen met wie ze de rest van hun leven kunnen delen. Je moet heel veel geluk hebben om "de juiste persoon" te ontmoeten, of in ieder geval de juiste persoon op dat moment voor ons. Er zijn echter enkele waarden en vaste punten die moeten worden gerespecteerd bij het kiezen van een partner: loyaliteit, mededogen, vriendelijkheid, respect voor de ander, - deze kwaliteiten zijn essentieel. Kari Boyer, echtgenote en moeder van 3 kinderen, wilde laten weten wat de essentiële eigenschappen van een man moeten zijn en deelde ze in een Facebook-bericht.

via Facebook / Kari Boyer

Advertisement
Facebook / Kari Boyer

Facebook / Kari Boyer

Het is niet gemakkelijk iemand te vinden die bereid is al onze fouten en obsessies te verdragen, evenals de verschillende verplichtingen die het leven normaal gesproken voor iedereen in petto heeft. Toch zijn er mensen die voor elkaar gemaakt zijn. Kari Boyer is bijvoorbeeld al vele jaren getrouwd met haar man en heeft 3 kinderen met hem. Kari weet dat ze altijd kan rekenen op haar man, haar rots in de branding, en dat heeft ze bij veel verschillende gelegenheden begrepen; op haar Facebook-profiel wilde ze echter een bepaalde episode delen die haar ertoe bracht na te denken over waar de jonge vrouwen van vandaag echt op moeten hopen. Kari plaatste een foto van haar man en 13-jarige dochter, liggend op de badkamervloer, elkaar omhelzend, op een moment in hun leven dat het meisje zich erg ziek voelde. In haar post schrijft Kari:

"Lieve meisjes, bid om het soort man te vinden dat op een dag naast je toekomstige 13-jarige dochter op de badkamervloer gaat liggen, omdat ze zich niet lekker voelt. Bid dat een man haar van de trap naar beneden brengt, naar de auto, en die de hele nacht aan haar zijde in het ziekenhuis doorbrengt”.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Volgens Kari is het beter om op de juiste man te wachten dan met de verkeerde “gevangen" te zijn. Daarom mogen we nooit met iemand genoegen nemen: NOOIT. Al met al is het een deelbare gedachte: als je uiteindelijk de juiste persoon vindt, waarom moet je dan blijven hangen aan iemand die je laat lijden?

Vertel ons wat je ervan vindt in de comments!

Advertisement