Bejaard echtpaar viert hun 77e trouwdag, geholpen door verpleegkundigen van het hospice waar ze wonen - BekijkDezeVideo.nl
x
Bejaard echtpaar viert hun 77e trouwdag,…
Beleefd meisje vraagt ​​de bewaker van het vliegveld of ze haar tante mag knuffelen die aan boord ging (+ VIDEO) Een 4-jarige jongen belt de politie omdat hij zijn speelgoed wil laten zien: een agent doet hem een plezier (+ VIDEO)

Bejaard echtpaar viert hun 77e trouwdag, geholpen door verpleegkundigen van het hospice waar ze wonen

22 Oktober 2021 • Door Janine
3.896
Advertisement

Toen Royce en Frankie King in 1944 trouwden, hadden ze geen tijd om een ​​grote bruiloft te organiseren met de klassieke bruidsfoto’s. Ze kondigden slechts twee dagen van tevoren aan dat ze zouden gaan trouwen, voordat Royce overzee ging om te vechten in de Tweede Wereldoorlog: daarom hadden ze altijd spijt dat ze geen echt feest hadden kunnen geven en geen trouwalbum van hun bruiloft hadden. Op hun 77e trouwdag hielpen medewerkers van het verpleeghuis St. Croix Hospice hen bij het organiseren van de dag van hun jawoord in 1944, compleet met een fotografische documentatie.


Het was 1944 en niemand had op dat moment de tijd om feesten of uitbundige bruiloften te organiseren. Royce en Frankie King waren geen uitzondering die slechts twee dagen tevoren aankondigden te zullen trouwen, voordat Royce overzee ging om aan het front te vechten.

Toen de oorlog voorbij was, stopte Royce bij de luchtmacht en richtte hij de Oelwein Implement Company door op lokale scholen te werken, terwijl Frankie eerst als tandartsassistente en vervolgens als bloemist werkte, zoals gemeld door verslaggeefster Deb Kunkle van het Oelwein Daily Register. Een leven gewijd aan werk en gezin dat het paar niet voldoende ruimte had gelaten voor wat momenten van vrije tijd.

Frankie had daarom altijd spijt dat ze hun huwelijk niet goed hadden kunnen vieren. Dit vertelde ze aan het personeel van het verpleeghuis waar het stel is opgenomen.

Advertisement

Om de twee ouderen, hij 98 en zij 97 jaar, te verrassen, heeft het personeel van het St. Croix Hospice er alles aan gedaan om niet alleen een mooi feest te organiseren ter ere van hun 77-jarig jubileum, maar ook om een ​​bruiloft in perfecte jaren '40-stijl te creëren.

Hun dochter, Sue Bilodeau, hielp Frankie een vintage trouwjurk aan te trekken terwijl Royce voor de gelegenheid zijn luchtmachtuniform aantrok.

De bruiloft was met liefde voor detail georganiseerd; Royce was zelfs geblinddoekt zodat hij de bruid niet van tevoren zou zien. “Het personeel liep met mijn vader naar buiten, liet hem zitten en deed uiteindelijk een zakdoek op zijn ogen,” vertelde Sue. “Op dat moment liepen we met mama de trap af en de binnenplaats over. Daar stond ze voor papa en voordat ik zijn zakdoek afdeed, zei ik: “Ben je klaar om je bruid te zien?”

Toen hij haar zag, had hij "de grootste glimlach ter wereld", vertelde de dochter. En de onvergetelijke dag had niet anders kunnen zijn. We wensen Frankie en Roy het allerbeste toe, een van de mooiste en meest tedere stellen ter wereld!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt