Een moeder vindt haar dochter 70 jaar na de bevalling terug: de verpleegkundigen hadden haar verteld dat ze dood was - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder vindt haar dochter 70 jaar…
Vader en zoon kunnen niet stoppen met huilen terwijl ze het pasgeboren meisje vasthouden (+ VIDEO) Na 19 miskramen bevalt ze van een recordbrekende baby: bij de geboorte woog hij meer dan 6 kg

Een moeder vindt haar dochter 70 jaar na de bevalling terug: de verpleegkundigen hadden haar verteld dat ze dood was

24 Oktober 2021 • Door Janine
3.224
Advertisement

Ze hadden haar verteld dat de baby was overleden tijdens de bevalling, maar dat was niet waar. Dankzij de DNA-test ontdekte deze oudere vrouw dat ze familie had die ze nooit had gekend. Na 70 jaar hebben moeder en dochter elkaar weer kunnen omhelzen en hebben ze nu de kans om een ​​heel leven dat hen is afgenomen weer op te bouwen.

Het verhaal, dat veel gebruikers trof, ging viraal en werd opgepikt door veel nationale nieuwsprogramma's. Dit is wat er gebeurde...

via: NT Times

Genevieve Purinton, 88, thought she had no living children — then she learned the daughter she was told had died at birth had in fact survived and been given up for adoption.

Pubblicato da The New York Times su Domenica 9 dicembre 2018

Het was 1949 toen mevrouw Purinton in Gary, in Indiana (VS) het leven schonk aan haar dochter. Maar toen ze vroeg om de baby te zien, kreeg ze in plaats daarvan tragisch nieuws: de baby was overleden tijdens de bevalling. "Ik vroeg om de baby te zien en ze vertelden me dat ze dood was - dat is alles wat ik me herinner", vertelde ze aan lokale media. Mevrouw Purinton was destijds een jong meisje met veel persoonlijke problemen. Het bedrog, waarschijnlijk met medeweten van haar familie, werd nooit aan haar onthuld.

In de loop van de tijd heeft mevrouw Purinton een leven geleid zonder andere kinderen of andere stabiele huwelijken. Toen haar ouders en daarna haar broers en zussen, onderhand bejaard, stierven, bleef mevrouw Purinton helemaal alleen achter. Tot het moment...

... tot het moment dat haar dochter, Connie Moultroup, - nu volwassen - die in Santa Barbara, in Californië woont, een DNA-test deed. Connie ontdekte zo haar afkomst en kon na grondig onderzoek haar echte moeder opsporen. Ook Connies leven was niet gemakkelijk geweest.

In Santa Barbara, in Californië, verloor Connie Moultroup haar adoptiemoeder toen ze ongeveer 4 of 5 jaar oud was. Haar vader hertrouwde snel en het leven van Moultroup veranderde net zo snel. Toen haar vader stierf in haar tienerjaren, werd ze achtergelaten aan de liefdeloze zorg van haar stiefmoeder.

Advertisement

Een moeilijke jeugd...

Misschien was het juist deze ongelukkige jeugd die Connie ertoe bracht altijd te fantaseren over deze verdwenen biologische moeder.

"Als kind had ik een steeds terugkerende droom", zei Connie op tv. “Ik droomde van deze prachtige moeder die me kwam ophalen, redden en meenemen. Iets wat helaas nooit is gebeurd."

Maar dankzij deze test die haar dochter haar cadeau heeft gegeven - een van de kleindochters van mevrouw Puriton - heeft Connie nu een nieuwe moeder met wie ze weer kan knuffelen, waarmee ze een gezin kan stichten dat uiteengevallen was. De ontmoeting tussen moeder en dochter werd gedocumenteerd door de kleinkinderen die dit verhaal vervolgens online plaatsten, waarmee ze duizenden mensen ontroerden.

Kortom, een ontroerend verhaal met een gelukkig einde dat ons hart verwarmt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt