Een bruid vraagt ​​de vader van het meisje dat haar organen schonk om haar naar het altaar te begeleiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een bruid vraagt ​​de vader van…
97-jarige oma verslaat kanker en gaat naar bruiloft van kleinzoon: “Ik moest erbij zijn” Dit meisje is pas 8 weken oud maar lijkt op de woorden van haar moeder te reageren met

Een bruid vraagt ​​de vader van het meisje dat haar organen schonk om haar naar het altaar te begeleiden

25 Oktober 2021 • Door Janine
6.971
Advertisement

Orgaandonatie is een daad van belangeloze, anonieme en ondersteunende liefde voor de naaste. Een gebaar waarmee je een leven kunt redden of herstellen van degenen die wachten op een transplantatie. Een veilige en geconsolideerde oplossing om op termijn te kunnen overleven ondanks zeer ernstig orgaanfalen.

In de Verenigde Staten wachtte Diana Donnarumma Kreher helaas op een transplantatie. Een situatie die haar droom bedreigde: trouwen met de man van haar leven. Met honderdduizenden mensen op de wachtlijst voor de transplantatie was de toekomst van het meisje en van het huwelijk echter onzeker...

Hospitals are really just prisons for the sick. I just got out of another scary hospitalization where I was placed...

Pubblicato da Diana Donnarumma Kreher su Venerdì 25 giugno 2021

Diana Donnarumma Kreher is een jonge bruid die duizenden mensen heeft ontroerd vanwege haar vasthoudendheid en haar dankbaarheid jegens een jonge vrouw die haar in staat heeft gesteld om te blijven leven met haar partner. Getroffen door een ernstige ziekte die het juiste functioneren van enkele vitale organen verhinderde, riskeerde Diana haar leven door te wachten op het vinden van de juiste donor. Alsof dat nog niet genoeg was, had het stel vlak voor het onaangename nieuws al alles voorbereid voor hun bruiloft. Een droom die eindelijk zou uitkomen voor de twee geliefden.

Rond dezelfde tijd stierf Heather Donnelly, een jong Amerikaans meisje, aan de gevolgen van een vreselijk auto-ongeluk. Een botsing met een andere auto die met hoge snelheid reed, die op de vlucht was voor de politie. Dankzij een immense daad van liefde en vrijgevigheid had Heather besloten haar organen te doneren als haar iets zou overkomen. Wonder boven wonder was voor Diana de dunne darm die ze nodig had compatibel met die van het jonge meisje dat bij het ongeluk omkwam. Niet alleen dat, maar dankzij de vrijgevigheid van de donor werden nog eens acht levens gered.

Nadat de operatie op de best mogelijke manier was voltooid, kon Diana niet dankbaarder zijn om eindelijk een nieuwe kans te krijgen. "Elke dag leef ik mijn leven om deze geweldige persoon te eren die mijn leven heeft gered", zei Diana op sociale media.

Om haar immense dankbaarheid te tonen nam ze contact op met Heathers vader, Daniel Donnelly, zodat ze hem persoonlijk kon bedanken voor wat zijn dochter voor haar heeft gedaan. Nadat ze de vader van de donor aan de telefoon had gesproken, realiseerde Diana zich hoe vergelijkbaar zij en Heather waren. Heather was zelfs maar een jaar ouder dan Diana en net als zij was ze verloofd en zou ze binnenkort trouwen.

Advertisement

Daniel had echter, na een geweldig leven met zijn dochter te hebben geleefd, maar van één ding spijt: er niet in te slagen zijn dochter naar het altaar te vergezellen. Diana had echter een uitzonderlijk idee dat de harten van duizenden mensen verwarmde. De bruid bood Heathers vader een heel speciale rol aan op haar grote dag: "Ik vroeg Daniel of hij me op mijn trouwdag naar het altaar wilde vergezellen", zei Diana. "Na een moment van stilte en nadenken bekende hij me dat hij vereerd zou zijn. Kort daarna barstte hij in tranen uit", besloot de bruid.

Kortom, elke bruiloft is op zijn eigen manier bijzonder, maar die van Diana zal zeker herinnerd worden vanwege het uitzonderlijke karakter. Een moment om Heather en haar gebaar te eren dat haar leven heeft gered en haar een tweede kans heeft gegeven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt