Na 19 miskramen bevalt ze van een recordbrekende baby: bij de geboorte woog hij meer dan 6 kg - BekijkDezeVideo.nl
x
Na 19 miskramen bevalt ze van een recordbrekende…
Een moeder vindt haar dochter 70 jaar na de bevalling terug: de verpleegkundigen hadden haar verteld dat ze dood was Dit 5-jarige meisje gaat elke dag met haar blinde vader op de plantages werken

Na 19 miskramen bevalt ze van een recordbrekende baby: bij de geboorte woog hij meer dan 6 kg

24 Oktober 2021 • Door Janine
1.514
Advertisement

Geef je droom nooit op, ook niet als dit gepaard gaat met opofferingen, jaren van wachten tot de droom in vervulling gaat. Het is immers nooit te laat om je doel te bereiken, ook al lijkt dit praktisch onmogelijk. Cary Patonai weet dit heel goed, een vrouw die negentien miskramen heeft gehad voordat ze een derde kind op de wereld zette. En toen het kwam, was het meteen feest in de familie!

via: USA Today

Cary en Tim Patonai hebben altijd naar een derde kind verlangd, maar om deze grote droom te kunnen verwezenlijken moesten ze de pijnen van de hel onder ogen zien; bedenk dat Cary in totaal 19 miskramen heeft gehad, en elke keer brak haar hart en dat van haar man vanwege het “falen": "Twee van de miskramen die ik heb ondergaan waren een tweeling. Het was traumatisch voor het hele gezin, vooral voor onze oudste zoon Devlen. Elk verlies brak niet alleen mijn hart en dat van mijn man Tim, maar ook dat van onze kleine Devlen."

Na 17 miskramen kwam het tweede kind, Everett, maar voor de komst van de recordbrekende baby Finnley moest de arme vrouw nog twee andere miskramen doormaken, in totaal negentien in haar leven. Maar de onverwachte komst van de kleine Finnley bracht de familie Patonai eindelijk vreugde.

Bedenk dat Finnley bij zijn geboorte meer dan 6 kilogram woog, een ongelooflijk record dat zelfs de gynaecoloog die de zwangerschap van de vrouw volgde zich niet durfde voor te stellen: "De gynaecoloog die mijn keizersnede uitvoerde, zei dat hij in 27 jaar nog nooit zo'n grote baby had gezien. Er was zoveel opwinding toen de baby werd geboren, nu is hij zo'n beetje een echte ster in het ziekenhuis!” zei Cary.

Niet alleen had het derde lid van de familie Patonai een aanzienlijk gewicht, meer dan het dubbele van dat van een traditionele baby, maar hij was ook behoorlijk "lang" voor zijn zeer jonge leeftijd: meer dan 60 centimeter, ongelooflijk!

Advertisement

Nu de recordbrekende baby het ziekenhuis heeft verlaten en weer thuis is, geeft hij zijn moeder veel werk; Cary zei dat haar derde zoon kleding draagt ​​die gewoonlijk baby's van 6 tot 9 maanden dragen, omdat kleertjes voor zijn leeftijd hem gewoon niet passen!

Een zeer kleine prijs om te betalen voor een immense vreugde: een kind op de wereld zetten na zoveel lijden is niet niks. Veel geluk voor dit geweldige gezin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt