De jongen die werd gered door de orgaandonatie van haar overleden zoon verschijnt op haar bruiloft (+ VIDEO)

Janine

28 Oktober 2021

De jongen die werd gered door de orgaandonatie van haar overleden zoon verschijnt op haar bruiloft (+ VIDEO)
Advertisement

Onze keuzes kunnen het leven van anderen echt beïnvloeden, ten goede of ten kwade. Degenen die ervoor kiezen hun organen te doneren, weten dat als hun tijd daar is, dit mogelijk levens kan redden. Een keuze die misschien niet vaak genoeg wordt gemaakt. Toch zijn de wachtlijsten voor degenen die een transplantatie nodig hebben altijd erg lang, over de hele wereld.

Becky Turney verloor haar enige zoon, Triston, die op 19-jarige leeftijd overleed. Op haar trouwdag liet Becky een ereplaats vrij aan tafel om hem te herdenken, niet wetende dat haar man, Kelly, een speciaal iemand had uitgenodigd die Tristons herinnering nog meer levend zou houden.

via NBC News

Advertisement

Becky Turney trouwde op wat aanvankelijk een speciale dag leek, maar al met al normaal: haar vader vergezelde haar gearmd naar haar bruidegom, Kelly, met wie ze zou trouwen in het bijzijn van iedereen. Halverwege die ceremonie liep Kelly echter terug door het gangpad. “Wat doet hij? We moeten nu trouwen”, dacht Becky, ongelovig door het vreemde gedrag.

I'm in heaven for your wedding so what shall I do? I'll come down to earth to spend it with you. So save me a seat, just...

Pubblicato da Love Adventured su Sabato 8 luglio 2017

Haar toekomstige man begon te praten over Triston, Becky's overleden zoon, die op de zeer jonge leeftijd van 19 jaar overleed. Helaas was hij uiteraard niet aanwezig bij de ceremonie, maar Kelly wilde hem een ​​ereplaats vrijlaten om hem te herdenken. Alsof dat nog niet genoeg was, onthulde Kelly aan alle aanwezigen dat Triston ook een orgaandonor was en dat zijn dood het leven van 5 andere mensen had gered.

Een van die mensen was daar, tussen de bruiloftsgasten, als eregast.

Advertisement

When she saw the donor recipient! The man who now carries her son's heart!

Pubblicato da Love Adventured su Sabato 8 luglio 2017

Becky kon haar ogen niet geloven: "Als mijn zwager er niet was geweest om mijn hand vast te houden, zou ik op dat moment zijn flauwgevallen!” onthulde de bruid. De eregast was een jonge man genaamd Jacob Kilby, die het geluk had gehad Tristons hart als donatie te ontvangen. Een orgaandonatie waardoor hij kon blijven leven en tegelijkertijd de herinnering aan Triston levend kon houden. Jacob vroeg Becky of ze wilde luisteren naar het kloppen van dat hart, dat van haar zoon, dat Jacob nieuw leven gaf. Becky raakte natuurlijk tot tranen toe geroerd toen ze met behulp van een stethoscoop naar die hartslag luisterde.

Becky zal die ontmoeting niet snel vergeten, die ongetwijfeld een van de meest ontroerende momenten van haar leven was, zozeer zelfs dat ze nu ook graag de andere mensen zou willen ontmoeten die baat hadden bij de orgaandonatie van haar zoon.

Een verhaal dat ons eraan herinnert hoe onze keuzes het leven van mensen totaal kunnen veranderen.

Advertisement