Kinderen helpen moeder met ALS haar droom verwezenlijken: "Ik wilde heel graag met mijn zoon dansen op zijn bruiloft" - BekijkDezeVideo.nl
x
Kinderen helpen moeder met ALS haar…
Ze vinden hond vastgebonden aan brandkraan met hartverscheurende brief: ziek baasje kan haar niet meer houden (+ VIDEO) Uit huis gezet en zonder werk, woont deze vrouw met haar man en 2 kinderen in een tent

Kinderen helpen moeder met ALS haar droom verwezenlijken: "Ik wilde heel graag met mijn zoon dansen op zijn bruiloft"

12 Juni 2022 • Door Janine
20.876
Advertisement

In een emotioneel moment vastgelegd op camera, kon een moeder die niet meer kon lopen nadat ze de diagnose ALS (amyotrofische laterale sclerose) had gekregen, met haar zoon dansen op zijn trouwdag met de hulp van zijn broers. Zak Poirier en zijn moeder, Kathy Poirier, gingen viraal nadat de zoon een video van het hartverwarmende moment op Instagram had gedeeld.

In het bijschrift zei Zak dat zijn moeder de diagnose ALS kreeg vlak voordat hij afstudeerde van zijn rechtenstudie. Toen hij een nieuwe grote mijlpaal in zijn leven markeerde, zorgde de zoon ervoor dat de ALS van zijn moeder geen invloed had op zijn huwelijk.

via: DailyMail

"Ondanks dat ze niet alleen kon staan, dansten mijn moeder en ik samen op mijn bruiloft. Ze inspireert me elke dag om bescheiden, vriendelijk en onbaatzuchtig te zijn", schreef Zak in het bijschrift van de post. Zak hielp met de hulp van zijn twee broers zijn moeder naar het midden van de dansvloer te gaan, voordat hij haar in zijn armen nam.

Het paar bewoog langzaam op de muziek van Tim McGraw's "Humble and Kind". Het moment tussen de twee werd online gevierd en internetgebruikers uitten hun vreugde over de video. Een gebruiker schreef: "De manier waarop je naar haar kijkt, met haar praat en haar vasthoudt, is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien." Een ander voegde toe: "Dit maakte me aan het huilen. Je moeder heeft geluk met kinderen zoals jij en jullie hebben allemaal heel, heel, heel veel geluk met een geweldige moeder, sterk en mooi zoals zij."

Nick en Jake, de jongere broers van Zak, hielpen hun moeder om te staan en boden hun steun zodat ze met haar oudste zoon kon dansen op zijn bruiloft. In een gesprek met de media zei Zak dat hij en zijn moeder dansten voor een menigte van ongeveer 130 gasten in Ever After Farms Blueberry Wedding Barns in Florida. "We hadden het gepland. De dans was spontaan", zei de 28-jarige. "We waren allebei vastbesloten om een ​​dans te willen delen, hoe lang het ook zou duren. We wisten niet zeker hoe het zou werken, maar het ging geweldig en het was fantastisch”, voegde hij eraan toe.

De moeder daarentegen zei dat ze zich vereerd voelde dat haar zoon met haar wilde dansen op zijn bruiloft, maar voegde er ook aan toe dat ze van tevoren angstig was. "Ik was niet nerveus om met mijn zoon te dansen of dat mijn andere twee kinderen me vasthielden of me moesten laten opstaan. Dat was niet wat me zorgen baarde. Het was echter een mijlpaal in het leven van een van mijn kinderen en het was niet wat ik me ervan had voorgesteld", legde ze uit.

Advertisement

"Het was echt ontroerend om te moeten accepteren dat ik niet kan staan ​​of mijn handen kan gebruiken en dat mensen naar me zouden kijken. Ik had het gevoel dat ze me veroordeelden. Maar ik wist dat ik het wilde en ik zou niemand het me laten vertellen dat ik het niet kon doen”, voegde Kathy eraan toe.

Toen moeder en zoon hun dans voltooiden, kregen ze een staande ovatie van hun gasten. In een gesprek met de media zei het paar dat ze verheugd waren hun idee van de dans in uitvoering te hebben gebracht in plaats van te kiezen voor een diavoorstelling of een ander alternatief om de traditie van het huwelijk te vervangen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt