Bruid besluit haar huwelijk in het ziekenhuis te vieren om haar grootvader, haar enige vaderfiguur, naast haar te hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruid besluit haar huwelijk in het ziekenhuis…
Haar vriend verhuist naar het huis dat ze heeft gekocht en eist de eigenaar van het onroerend goed te worden Man gooit de taart in het gezicht van zijn vrouw op de trouwdag: ze vraagt ​​de volgende dag de scheiding aan

Bruid besluit haar huwelijk in het ziekenhuis te vieren om haar grootvader, haar enige vaderfiguur, naast haar te hebben

26 April 2022 • Door Janine
1.977
Advertisement

Op de trouwdag is het gebruikelijk dat de vader van de bruid zijn dochter vergezelt naar het altaar, door de gang van de kerk of naar een andere locatie die is gekozen voor de grote dag. Helaas heeft niet iedereen dit geluk, ook al hebben bruiden de wens om een ​​vaderfiguur naast zich te hebben. Hailey Carvey wist bijvoorbeeld dat haar vader er niet zou zijn op haar trouwdag, want zolang ze zich kon herinneren, had ze haar hele jeugd en alle daaropvolgende momenten doorgebracht met haar grootvader, Jose Guzman die ze "Papa" noemt. Hij zou haar op die grote dag vergezellen, haar echte vaderfiguur, ook al was hij ernstig ziek en bedlegerig in het ziekenhuis. Dus bedachten Hailey en haar vriend Ethan een praktische oplossing die zou kunnen werken.


Hailey Carvey groeide niet op bij haar biologische vader, maar bij haar grootvader, die haar altijd heeft bijgestaan ​​als een echte vader. De herinneringen aan haar jeugd die ze met "Papa" Jose doorbracht, waren voor haar de mooiste ooit. Het is dan ook begrijpelijk dat de jonge vrouw hem als vaderfiguur wilde hebben om haar op haar trouwdag naar het altaar te vergezellen. Toen haar vriend, Ethan Carvey, haar ten huwelijk vroeg, aarzelde Hailey niet en zei "ja". Sindsdien zijn de voorbereidingen begonnen om die dag nog specialer te maken.

Natuurlijk wilde Hailey meer dan wat dan ook de aanwezigheid van "Papa" Jose, maar al snel zou ze heel slecht nieuws krijgen.

Haar grootvader was erg ziek en zou niet actief aan het huwelijk hebben kunnen deelnemen: de kanker die hij tot dan toe wist te verslaan met chemotherapie, was nu uitgezaaid naar andere organen, waardoor de man weinig tijd meer had. Het paar had zich moeten haasten met de huwelijksvoorbereidingen, maar vooral hadden ze een manier moeten vinden om haar grootvader deel te laten nemen aan de bruiloft. Na er samen over te hebben gepraat, besloten Hailey en Ethan binnen ongeveer 18 uur na het nieuws over Papa Jose's toestand te trouwen op de intensive care van Logan Health Hospital, waar de man in het ziekenhuis was opgenomen.

Hailey liep door de gangen van het ziekenhuis en ging de kamer binnen, alsof ze door het hoofdpad liep, met de hoed van haar grootvader in haar handen. Een symbolisch gebaar om hem op dat moment naast haar te vertegenwoordigen.

Advertisement

De ceremonie werd daarom gevierd in het bijzijn van "Papa" Jose, die optrad als getuige voor zijn "dochter". Het was vast niet het ideale huwelijk dat elk stel zich voorstelt te ervaren, maar Hailey weet heel goed dat ze het idee niet had kunnen verdragen niet de enige vaderfiguur aan haar zijde te hebben die ze ooit heeft gekend.

Een verhaal dat ons ontroerde en dat we met jullie willen delen. Wij wensen dit stel een prachtige toekomst samen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt