Haar vader begeleidt haar gearmd naar het altaar, maar terwijl ze door het gangpad loopt, nodigt ze ook haar stiefvader uit om mee te lopen.

Janine image
door Janine

12 November 2021

Haar vader begeleidt haar gearmd naar het altaar, maar terwijl ze door het gangpad loopt, nodigt ze ook haar stiefvader uit om mee te lopen.
Advertisement

Het huwelijk is een prachtige gelegenheid om de liefde te vieren die twee mensen verenigt, samen met vrienden en familieleden, en meestal is het een dag vol verwachtingen, tot in het kleinste detail georganiseerd. Gewoonlijk wordt de bruid door haar vader vergezeld door het gangpad van de kerk, of langs het gangpad van de plaats die is gekozen voor de ceremonie, totdat ze haar echtgenoot bereikt. Vooral voor familieleden is het een ontroerend moment, die met een zakdoek bij de hand hun tranen van ontroering drogen. Op de bruiloft van Kelsey Griffith was het moment om naar het altaar en de bruidegom te gaan zelfs nog ontroerender omdat de jonge vrouw en haar vader op dit speciale moment plotseling ook de stiefvader van de bruid erbij betrokken.

via Instagram / Kelsey Griffith

Advertisement

Het is een traditie dat de vader de bruid naar het altaar begeleidt, maar wat als er minstens twee van zulke belangrijke persoonlijkheden in het leven van een jonge vrouw zijn? Kelsey Griffith liep gearmd met haar vader terwijl ze naar haar emotionele echtgenoot toe liep, onder de blikken van alle aanwezigen. Alleen zij en haar vader wisten wat er zou gebeuren tijdens die korte wandeling: Kelseys vader wendde zich tot de stiefvader van de jonge bruid en nodigde hem uit om met hen mee te lopen. Zo liep Kelsey arm in arm met haar "twee vaders" naar het altaar!

Advertisement

Een werkelijk ontroerend en emotioneel tafereel voor alle aanwezigen, inclusief de stiefvader, niet wetende dat Kelsey en haar vader hem op die manier bij de ceremonie zouden hebben betrokken. De man was duidelijk heel blij, zoals de foto's en video van het geweldige evenement getuigen!

Een mooi gebaar dus, dat de gasten en de hoofdpersonen van dit verhaal ontroerde. We wensen deze prachtige familie het beste toe!

Advertisement