Haar vader begeleidt haar gearmd naar het altaar, maar terwijl ze door het gangpad loopt, nodigt ze ook haar stiefvader uit om mee te lopen. - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar vader begeleidt haar gearmd naar…
De studente kon geen oppas vinden, dus bood de docent aan om haar dochtertje vast te houden tijdens de les Schoolbuschauffeur volgt zijn instinct en redt 30 kinderen van een vreselijk ongeluk

Haar vader begeleidt haar gearmd naar het altaar, maar terwijl ze door het gangpad loopt, nodigt ze ook haar stiefvader uit om mee te lopen.

12 November 2021 • Door Janine
9.337
Advertisement

Het huwelijk is een prachtige gelegenheid om de liefde te vieren die twee mensen verenigt, samen met vrienden en familieleden, en meestal is het een dag vol verwachtingen, tot in het kleinste detail georganiseerd. Gewoonlijk wordt de bruid door haar vader vergezeld door het gangpad van de kerk, of langs het gangpad van de plaats die is gekozen voor de ceremonie, totdat ze haar echtgenoot bereikt. Vooral voor familieleden is het een ontroerend moment, die met een zakdoek bij de hand hun tranen van ontroering drogen. Op de bruiloft van Kelsey Griffith was het moment om naar het altaar en de bruidegom te gaan zelfs nog ontroerender omdat de jonge vrouw en haar vader op dit speciale moment plotseling ook de stiefvader van de bruid erbij betrokken.


Het is een traditie dat de vader de bruid naar het altaar begeleidt, maar wat als er minstens twee van zulke belangrijke persoonlijkheden in het leven van een jonge vrouw zijn? Kelsey Griffith liep gearmd met haar vader terwijl ze naar haar emotionele echtgenoot toe liep, onder de blikken van alle aanwezigen. Alleen zij en haar vader wisten wat er zou gebeuren tijdens die korte wandeling: Kelseys vader wendde zich tot de stiefvader van de jonge bruid en nodigde hem uit om met hen mee te lopen. Zo liep Kelsey arm in arm met haar "twee vaders" naar het altaar!

Een werkelijk ontroerend en emotioneel tafereel voor alle aanwezigen, inclusief de stiefvader, niet wetende dat Kelsey en haar vader hem op die manier bij de ceremonie zouden hebben betrokken. De man was duidelijk heel blij, zoals de foto's en video van het geweldige evenement getuigen!

Advertisement

Een mooi gebaar dus, dat de gasten en de hoofdpersonen van dit verhaal ontroerde. We wensen deze prachtige familie het beste toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt