Ze verlaat de parkeerplaats zonder te betalen: 4 jaar later vindt ze het kaartje en ontdekt dat ze $36.000 moet betalen (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze verlaat de parkeerplaats zonder te…
De bruid wil haar autistische zus niet op haar bruiloft: Ze geven $100.000 aan een dakloze man en hij geeft het allemaal in 6 maanden uit: een sociaal experiment dat tot nadenken zet

Ze verlaat de parkeerplaats zonder te betalen: 4 jaar later vindt ze het kaartje en ontdekt dat ze $36.000 moet betalen (+ VIDEO)

30 Oktober 2021 • Door Janine
8.378
Advertisement

Als je automobilist bent in een grote stad, ben je het over één ding eens: betalen voor parkeren in het centrum, om wat te wandelen, is zowel vervelend als duur. Helaas moet je echter voor elke plek betalen, vooral bij een groot winkelcentrum. Aan de andere kant zijn er mensen die er minstens één keer in hun leven in geslaagd zijn om van de parkeerplaats naar huis terug te keren zonder een cent te betalen. We weten niet hoe ze het deed, maar we weten wel dat haar ietwat roekeloze actie gevolgen had. De vrouw in kwestie noemt zichzelf Shey Flores op TikTok en liet via een op dit platform gepubliceerde video met grote verbazing zien wat er gebeurt als je niet hebt betaald voor je parkeerplaats… van jaren geleden!

Het verhaal van Shey Flores begint in 2017, toen de vrouw, zich niet bewust van de gevolgen van haar acties, na het winkelen de parkeerplaats van Plaza Universidad in Mexico-Stad verliet zonder te betalen. We weten niet precies hoe ze het deed, omdat auto's meestal worden verhinderd om de parkeerplaats te verlaten voor degenen die niet het juiste bedrag betalen, maar Shey deed het wel. De vrouw verliet de parkeerplaats zonder een cent te betalen.

Jaren later ontving Shey echter een “nare" verrassing. Na vier jaar vond de vrouw haar parkeerkaart en besloot, bijna voor de lol, terug te keren naar de "plaats delict" voor een experiment. Shey stopte het kaartje terug in de parkeerautomaat van de Plaza Universidad, zeker wetend dat de parkeerlezer van de automaat haar een foutmelding zou geven, maar dat gebeurde niet.

De woorden en cijfers op het display waren duidelijk: de vrouw zou een bedrag van 726.757 pesos hebben moeten betalen, oftewel meer dan 36.000 dollar! Haar schuld voor het nooit betalen van die beroemde parkeerplek van vier jaar geleden keerde zich tegen haar. Kortom, voor een stunt die haar maar een paar centen zou hebben gekost, had Shey een enorme schuld: voor hetzelfde bedrag had de vrouw zelfs direct een nieuwe auto kunnen kopen!

Advertisement

De video van het experiment werd gedeeld op sociale netwerken en vermaakte duizenden mensen. Eén ding is zeker: je betaalt altijd voor parkeren...

Tags: KomischeWTFAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt