Ze nemen hun grootvader mee naar een restaurant waar de obers opzettelijk onbeleefd zijn: de 82-jarige man is geschokt

Janine image
door Janine

15 Juni 2022

Ze nemen hun grootvader mee naar een restaurant waar de obers opzettelijk onbeleefd zijn: de 82-jarige man is geschokt
Advertisement

Veel kleinkinderen brengen graag tijd door met hun grootouders en hebben plezier met hen, vooral als het sociale mensen zijn, graag grappen maken en meespelen, ongeacht de situatie waarin ze zich bevinden. De kleinkinderen van Albert weten heel goed waar we het over hebben, een man die met hen dineerde in een heel bijzonder restaurant, een plek die vooral bekend stond om de onbeschoftheid van het personeel.

We maken geen grapje, want het is de stijl van Karen's Diner in Sheffield. Laten we samen eens kijken wat er elke avond in het restaurant gebeurt en vooral hoe Albert reageerde die, zich niet bewust van dit alles, gewoon zijn kleinkinderen volgde.

via elliecoleman48/Tik Tok

Advertisement
elliecoleman48/Tik Tok

elliecoleman48/Tik Tok

Albert, die aan het dineren was met zijn kleinkinderen, waaronder Ellie Coleman, de auteur van de video en de post die ongeveer 4 miljoen views heeft verzameld, realiseerde zich op een gegeven moment dat er iets mis was. De 82-jarige man, die aan tafel zat en van plan was zijn avondeten te nuttigen, merkte een vreemde houding op van de kant van het personeel. De obers spraken hem en alle andere klanten op een zeer onbeleefde manier aan.

Hij was stomverbaasd en geschokt, maar hij dacht er geen moment aan om op te staan ​​en weg te gaan, integendeel, hij bleef en at zijn maaltijd op. De beledigingen gingen echter door en hoewel de man zo vriendelijk mogelijk probeerde te zijn, kreeg hij niet dezelfde behandeling.

Advertisement
elliecoleman48/Tik Tok

elliecoleman48/Tik Tok

Ellie, zijn kleindochter, verzon de grap en filmde de avond in een video die viraal ging op internet. Het ongeloof van de man werd openbaar, maar toen hij erachter kwam dat het allemaal een grap was, behalve het gedrag van het personeel, maakte hij zich niet al te druk en bekende hij zelfs dat hij zich zou kunnen aanpassen om op zo'n plek te werken. Kortom, een grappige avond die veel gebruikers aan het lachen maakte, terwijl anderen zich tot de kleinkinderen wendden en schreven dat ze, om vergeven te worden, hun grootvader opnieuw zouden kunnen uitnodigen voor een etentje, misschien in een "normaal" restaurant.

elliecoleman48/Tik Tok

elliecoleman48/Tik Tok

Er zijn verschillende plaatsen zoals deze en ze zijn allemaal erg populair. Deze is specifiek gecreëerd met de bedoeling een soort uitlaatklep voor klanten te worden. Iedereen die daar binnenkomt wordt niet alleen beledigd, maar kan reageren en met gelijke munt terugbetalen. Iets dat sommige klanten waarderen, terwijl anderen het niet fijn vinden en van een slechte smaak vinden getuigen.

Heb je ooit op zo'n plek gegeten? Zo ja, vertel ons je ervaring in de reacties.

Advertisement