Baby van 10 maanden leert zwemmen en wordt de onafscheidelijke vriend van de instructeur: de lieve foto

Janine image
door Janine

08 November 2021

Baby van 10 maanden leert zwemmen en wordt de onafscheidelijke vriend van de instructeur: de lieve foto
Advertisement

Wie een vriend vindt, vindt een schat en een schattige baby van 10 maanden weet dit goed. Lucas heeft onlangs water en gezelligheid ontdekt, aangezien hij midden in de pandemie werd geboren, heeft hij niet veel met zijn leeftijdsgenoten kunnen omgaan en met mensen in het algemeen. Maar toen zijn moeder, Tracey, besloot hem mee te nemen naar het zwembad voor zwemlessen, was Lucas gefascineerd door zijn nieuwe instructeur. Vanaf dat moment betekende naar het zwembad gaan dat hij zijn nieuwe vriend de instructeur weer zou zien. Dus, opgewonden door het enthousiasme van de kleine jongen om te zwemmen, filmde Tracey de twee terwijl ze in het water speelden. De beelden zullen je hart verwarmen...

via Dash of Deliciousness/TikTok

Dash of Deliciousness/TikTok

Dash of Deliciousness/TikTok

Niet alle kinderen gaan graag naar het zwembad, maar de kleine Lucas lijkt elke keer dat hij zijn zwembroek en badmuts draagt ​​enthousiast te zijn. Dit komt omdat zijn instructeur, oftewel zijn nieuwe beste vriend in het water op hem wachten.

Het begon allemaal toen de moeder, Tracey Martorana, haar 3 maanden oude baby naar zwemles begon te nemen. Zoals elke nieuwe ervaring wist Tracey niet wat ze moest verwachten. Het moet gezegd dat naast de eerste benadering van het zwembad, de kleine Lucas ook voor het eerst mensen buiten het gezin benaderde, omdat hij midden in een pandemie geboren was.

Advertisement
Facebook

Facebook

Al snel stond de moeder echter voor een ongelooflijke verrassing. Na slechts een paar lessen was de pasgeborene dolblij met zijn nieuwe sport! Lucas leek echter niet zo aangetrokken te worden door het water, maar door zijn zweminstructeur Carlson Roger, onlangs ingehuurd door Saf-T-Swim in New York City, met wie hij een bijzondere band leek te hebben.

"Als baby die midden in een pandemie werd geboren, is onze kring van relaties buiten het gezin dramatisch gekrompen", zei Tracey. “De enige mensen die hij kent zijn zijn grootouders, naaste familieleden en… Carlson, zijn zweminstructeur. Gezien hun band maakt Carlson nu deel uit van onze kring van beste vrienden."

Dash of Deliciousness/TikTok

Dash of Deliciousness/TikTok

Nu 10 maanden oud, volgt Lucas exclusief privélessen bij zijn nieuwe beste vriend. Deze onafscheidelijke vrienden lijken hun perfecte balans te hebben gevonden. Als Lucas bijvoorbeeld begint te huilen, heeft Carlson er geen probleem mee om hem op te pakken en hem vertrouwd te maken met het water. Andere keren lijkt Lucas echter zijn eigen ruimte te willen hebben, en Carlson slaagt er altijd in om elke behoefte van de pasgeborene te begrijpen. Er lijkt een unieke medeplichtigheid tussen de twee te zijn ontstaan, en de lessen vinden plaats in perfecte harmonie tussen lachen, zwemmen en veel duiken!

Omdat hun vriendschap zo speciaal lijkt, aarzelde Lucas' moeder niet om de meest ontroerende momenten van de twee met de wereld te delen en in een oogwenk waren ze op de schermen van miljoenen gebruikers, ontroerd door die prachtige vriendschap. In een van deze video's kun je alle tederheid tussen de twee vrienden zien. Op een gegeven moment lijkt de kleine Lucas een beetje te slaperig om verder te zwemmen. Dus legt hij voorzichtig zijn hoofd op Carlsons schouder, die hem meteen omhelst. Een extreem lief tafereel dat je zeker niet elke dag ziet…

Wij zijn, net als miljoenen online gebruikers, gefascineerd door deze nieuwe vriendschap en hopen dat deze zo lang mogelijk zal duren, ook wanneer de kleine Lucas een echte kleine man wordt!

Advertisement