Stel zoekt huisgenoot maar stelt grenzen: “Hij of zij mag 's avonds geen vlees bereiden of douchen”

Janine image
door Janine

05 November 2021

Stel zoekt huisgenoot maar stelt grenzen: “Hij of zij mag 's avonds geen vlees bereiden of douchen”
Advertisement

Veel mensen kiezen ervoor om de huur te delen met huisgenoten, vooral als je wat krap zit en je geen ander alternatief hebt om "alleen te kunnen wonen". Samenleven is helemaal niet gemakkelijk: dat is het soms niet met je partner, laat staan ​​met vreemden met wie je de ruimtes, schema's en schoonmaak van een appartement moet delen. Het vinden van de ideale huisgenoot is echt moeilijk, maar het vinden van de verkeerde is aan de orde van de dag! We kunnen niet al te strikte regels van samenleven opleggen, aangezien in het huis iedereen de huur betaalt en in theorie vrij is om thuis te blijven (altijd met respect voor de anderen). In dit opzicht veroorzaakte de advertentie van een echtpaar dat wanhopig op zoek was naar een persoon om het appartement mee te delen, veel ophef. De reden? De bijzonder strenge verzoeken waaraan de "gelukkige" huurder zou moeten voldoen.

via The Mirror

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Als het al moeilijk lijkt om een ​​gezellige kamer en leuke huisgenoten te vinden, slaagden Jim en Kate, het stel in deze bizarre advertentie, erin om de situatie nog ingewikkelder te maken. De twee publiceerden een advertentie waarin ze op zoek waren naar de meest geschikte huisgenoot om bij hen in te wonen en stelden meteen voorwaarden. Voor het "bescheiden" bedrag van £1300 zou de toekomstige huisgenoot een eigen kamer en toegang tot de keuken hebben gehad, maar een volledig verbod op het bereiden van vlees, aangezien Jim en Kate veganisten zijn. Tot nu toe zou het gewoon een advertentie kunnen zijn die is gericht op mensen die niet graag vlees eten, maar daar houden de eisen niet op. Wat er nog meer op de lijst staat, is het feit dat je na 20.00 uur niet meer mag douchen en geen geluid mag maken na 21.30 uur. Na deze uren is televisie, radio of iets dat geluid kan produceren, verboden. Wil je de rest ook nog weten?

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Natuurlijk zijn huisdieren niet toegestaan ​​en ook de gasten, die Jim en Kate liever niet willen, moeten zich aan de strikte regels houden: ze mogen geen gebruik maken van de badkamer en moeten opgesloten blijven in de kamer van de huisgenoot. Alsof dat nog niet genoeg is, zal de zeer gelukkige uitverkorene (of roekeloze?) nog eens 75 pond moeten betalen om te profiteren van de wifi. De advertentie ging natuurlijk meteen viraal vanwege de absurditeit van bepaalde verzoeken. Men vraagt ​​zich af of iemand echt op de advertentie heeft gereageerd.

Kortom, er is moed voor nodig om te betalen om gevangen te zijn in je eigen huis!

Advertisement