Ze gaat niet naar het bal vanwege pestkoppen: 120 motorrijders begeleiden haar als een prinses

Janine image
door Janine

07 November 2021

Ze gaat niet naar het bal vanwege pestkoppen: 120 motorrijders begeleiden haar als een prinses
Advertisement

Pesten is een wijdverbreid fenomeen, vooral op scholen, dat niet kan worden uitgeroeid en dat helaas nog steeds veel slachtoffers maakt. Degenen die erin slagen deze schandelijke behandeling te overwinnen, zullen altijd de wonden van die momenten met zich mee dragen. Elke dag geplaagd worden op school en verbaal of zelfs fysiek worden aangevallen, is gewoon te stressvol voor iemand om mee om te gaan. Shannon Purcifer, een jong Engels meisje uit Gosport, ging niet naar het bal om zich niet te mengen met de pestkoppen die het op haar gemunt hadden en om zich niet de hele avond ongemakkelijk te voelen. Echt jammer, want Shannon was bijzonder enthousiast over het bijwonen van het schoolbal. Gelukkig gebeurde er iets onverwachts dat de rollen heeft omgedraaid!

Shannon lijdt aan verschillende gezondheidsproblemen - coeliakie, colitis ulcerosa en reumatoïde artritis - en daarom wordt ze op school altijd gepest door haar leeftijdsgenoten. Shannon was altijd dat kleine meisje geweest dat veel schooldagen miste omdat ze heel vaak naar het ziekenhuis moest; blijkbaar besloten sommige kinderen zonder empathie en gezond verstand dat dat leuk was. Shannon wilde echter heel graag het schoolbal bijwonen, ze had zelfs een paar maanden eerder een jurk van $600 gekocht. Maar uiteindelijk besloot het meisje niet naar het bal te gaan, juist vanwege deze ongestrafte pestkoppen.

Advertisement

If Shannon had gone to prom tonight she would of worn this beautiful dress. Thanks to nasty vile bullies shannon decided...

Pubblicato da Claire Carstens su Giovedì 29 giugno 2017

Shannon's moeder Claire Carstens plaatste een foto van haar dochter die de baljurk draagt ​​op Facebook en voegde eraan toe:

"Als Shannon vanavond naar het bal was gegaan, zou ze deze prachtige jurk hebben gedragen. Dankzij de slechte en gemene pestkoppen besloot Shannon dat ze zich niet wilde mengen met het uitschot dat haar elke dag zo ongelukkig maakte. Voor een meisje dat al zoveel mee heeft gemaakt in het leven... coeliakie, colitis ulcerosa en reumatoïde artritis, ze is een sterke jonge vrouw met een nog sterkere geest!! Ik hou van je meisje".

Claire had niet gedacht dat haar post door zoveel mensen zou worden gezien en ze had nooit gedacht dat de lokale gemeenschap nog een bal zou organiseren ter ere van Shannon, om het meisje hun volledige steun te geven. Naast dit prachtige initiatief kwamen 120 motorrijders opdagen om de jonge Shannon naar het schoolbal te begeleiden!

Shannon had veel plezier en, zoals veel gebruikers hebben opgemerkt, is dit precies de sleutel om het pesten te verslaan, als er geen andere wapens zijn: plezier hebben en hen je geen kwaad laten doen.

Advertisement