Wie van de drie is de moeder? De vrouw ziet er zo jong uit dat gebruikers haar moeilijk kunnen onderscheiden van haar tienerdochters

Janine image
door Janine

07 November 2021

Wie van de drie is de moeder? De vrouw ziet er zo jong uit dat gebruikers haar moeilijk kunnen onderscheiden van haar tienerdochters
Advertisement

Er zijn jonge vrouwen, die ervoor kiezen om zich "jeugdig” te kleden en die erin slagen een meer sprankelende houding te behouden, terwijl er vrouwen zijn waar het verstrijken van de tijd geen effect op lijkt te hebben. Kienya Booker is een van die vrouwen: mooi en met een bijna puberachtig aspect, ze heeft twee dochters van 16 en 18, waarvan het moeilijk te begrijpen wie wie is. Kienya is een 40-jarige moeder met zo'n jeugdige uitstraling, dat haar foto's in het gezelschap van haar dochters honderden gebruikers met grote twijfel hebben achtergelaten: wie van de drie is de moeder? Inmiddels is raden of het Kienya of haar tienerdochters zijn bijna onmogelijk.

Advertisement

Encouraging women of all ages, and young girls to embrace who they are. How to take care of themselves, to love...

Pubblicato da Kienya Booker su Venerdì 8 dicembre 2017

Deze jonge moeder vertoont geen tekenen van veroudering, zozeer zelfs dat verschillende gebruikers zich hebben afgevraagd of haar foto's misschien zijn bewerkt. Haar schoonheid en haar oogverblindende fysieke vorm zijn echt benijdenswaardig, omdat ze het elixer van de jeugdigheid lijkt te hebben gevonden. In feite verwarren mensen haar vaak met een van haar dochters, terwijl gebruikers op internet niet kunnen begrijpen wie van de drie vrouwen Kienya, de moeder, is. Het spreekt voor zich dat Kienya vol bewonderaars is op sociale media, maar haar populariteit steeg juist toen een van haar dochters een foto van haar plaatste met haar dochters.

Advertisement

Moeder en dochters zijn de eersten die grappen maken over deze gelijkenis en Kienya's jeugdige uiterlijk, zozeer zelfs dat ze meerdere foto's samen namen om gebruikers in de problemen te brengen. "Wie is de moeder?" - niet iedereen kan die vraag gemakkelijk beantwoorden!

Kienya was klaarblijkelijk in staat haar schoonheid en jeugd te behouden door voor zichzelf te zorgen. De vrouw is ook wat populairder geworden dankzij het YouTube-kanaal waar ze advies geeft over kapsels en hoe je "natuurlijk haar" op een snelle en gemakkelijke manier kunt behouden.

Sommige gebruikers hebben haar geschreven dat ze haar leeftijd absoluut niet geloven, kijkend naar de foto's met haar dochters, en dat ze de geboorteakte graag met eigen ogen hadden gezien: "Je ziet er te jong uit om hun moeder te zijn". Maar in plaats daarvan is Kienya hun moeder - een vrouw die, hoewel ze zich op een jeugdige manier opmaakt en zich kleedt, nooit belachelijk wordt, omdat haar schoonheid haar van nature toebehoort.

Weet jij wie Kienya is op de foto's?

Advertisement