De man hecht meer belang aan voetbal dan aan haar: zijn vrouw bedenkt een duivelse wraak

Janine image
door Janine

10 Juni 2023

De man hecht meer belang aan voetbal dan aan haar: zijn vrouw bedenkt een duivelse wraak
Advertisement

In een relatie zijn is niet alleen een gewoonte, iets dat ons rustig maakt en ons stabiliteit geeft. Samen met een ander het leven tegemoet gaan, betekent in de eerste plaats inzet en wilskracht: elkaar als vanzelfsprekend beschouwen, zeker na zoveel jaren in gezelschap, is niet gezond en kan tot veel problemen leiden.

Het is daarom belangrijk om altijd een manier te vinden om de vlam van passie en gevoel levend te houden, om de relatie niet in gevaar te brengen. Wat helaas gebeurde in het verhaal dat we je willen vertellen, waar man en vrouw de verve van het verleden hebben verloren om een, we moeten het toegeven, heel banale reden. Wij vertellen je er wat meer over.

via The Sun

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Een Schotse vrouw vertelde hoe ze zich lange tijd gefrustreerd voelde door het gedrag van haar man. De man, een groot sportliefhebber, had alleen oog voor zijn favoriete team en zijn hele leven draaide er praktisch om. Een absurde zaak voor zijn vrouw die zich dag in dag uit aan de kant gezet zag worden en weinig werd overwogen.

"Mijn man is altijd een groot voetbalfan geweest van de Rangers - zei onze protagonist - maar sinds een tijdje is het te overheersend geworden in ons dagelijks leven. Alles draait om het team: als de wedstrijden goed gaan, is zijn humeur goed, maar als ze verliezen of als er iets misgaat, is de dag verpest - vervolgde ze - Niet dat zijn passie me stoort, maar zo kun je niet leven".

De vrouw benadrukte dan ook dat er voor haar geen ontsnappen aan was: zowel bij overwinning als bij verlies werd ze gedwongen te lijden wat haar man deed en dit verwoestte haar letterlijk. Toen ze echter een punt van geen terugkeer had bereikt, besloot ze te reageren en wraak te nemen. Ze voelde zich steeds meer verwaarloosd en had aandacht nodig, ze sloot zich aan bij een datingsite en besloot dat ze elke wedstrijd een nieuw iemand zou ontmoeten. En zo gebeurde.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Als mijn man zaterdag met de wedstrijd bezig is, ga ik uit met mijn minnaar - bekende ze - dat doe ik regelmatig en het heeft me veel geholpen. Het gaat beter met me en ik heb mezelf herpakt, en bovendien weet ik dat mijn man nooit in gaten zal hebben, hij heeft het te druk met voetbal en hij zou niets merken, zelfs niet als ik daar voor hem stond".

Het enige probleem voor haar buitenechtelijke affaire zou kunnen ontstaan ​​als de wedstrijden voorbij zijn, maar de vrouw is absoluut niet van plan om de andere man niet meer te zien. Wat hij haar geeft is veel te belangrijk voor haar en ze wil het niet opgeven. Tegelijkertijd wil ze haar man waar ze al 10 jaar mee samen is niet verlaten, maar ze weet niet hoe hun relatie verder zal gaan.

Denk je dat ze er goed aan deed om op deze manier wraak te nemen of was het beter geweest om het probleem met de betrokkene aan te kaarten en al haar onvrede te tonen?

Advertisement