De zoon haalt de zoveelste stunt uit: zijn vader straft hem op de "ouderwetse manier" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

27 Mei 2023

De zoon haalt de zoveelste stunt uit: zijn vader straft hem op de "ouderwetse manier" (+VIDEO)
Advertisement

De opvoeding van een kind is een van de meest delicate onderwerpen ter wereld. Elke ouder probeert altijd al het mogelijke te doen om ze de juiste richting te geven, ze op het juiste pad te zetten, ze te laten studeren en op te laten groeien als respectvolle mensen. Helaas heeft het leven altijd enkele verrassingen in petto en ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan men het risico lopen een kind in het gezin te hebben dat altijd iets verkeerd doet.

Ongeacht de leeftijd van de kinderen, zullen ouders nooit ophouden ouders te zijn en, zelfs als ze volwassen zijn, zullen ze altijd hun best doen om hen iets goeds te leren. Maar wat moeten we doen als de kinderen bepaalde grenzen overschrijden en ze ons geduld volledig laten verliezen? De hoofdpersoon, de vader van dit verhaal, had een reactie die voor veel discussie zorgde.

via Euro.eseuro

Advertisement
N60 Noticias/Youtube screenshot

N60 Noticias/Youtube screenshot

In een video die dankzij de gebruiker @chio_2215 op internet verscheen, werd bekend hoe een vader besloot zijn zoon te straffen voor alweer een wangedrag. Blijkbaar was de man, voordat de scène publiek domein werd, voor de zoveelste keer naar het politiebureau gegaan om de jongen op te halen.

Er was iets gebeurd en de vader moest het wederom rechtzetten. Moe van het gebrek aan respect van de jongen, kon de man het niet meer aan en besloot hij de ouderwetse manier te gebruiken. Hij deed de riem van zijn broek en begon zijn zoon te achtervolgen, en hem te slaan. Een straf uit het verleden, die voor een goed doel werd gebruikt, maar niet iedereen kon het waarderen.

Advertisement

Er waren namelijk veel gebruikers die een opmerking over de scène achterlieten, met het argument dat het zeker niet de beste weg is om een ​​kind te slaan om hem bepaalde dingen te laten begrijpen. Er zijn veel andere manieren om hem duidelijk te maken dat hij verkeerd was geweest, dat men zich niet zo gedraagt ​​en dat men anderen moet respecteren, en dit is er zeker niet een van.

Aan de andere kant is het ook waar dat kinderen soms buitensporige niveaus kunnen bereiken en zelfs de kalmste en meest rustige volwassene ter wereld zijn geduld kunnen laten verliezen. In dit geval kon de vader er niet meer tegen en besloot hij hem op zijn eigen manier te laten begrijpen wat respect en goede manieren betekenen.

Wat vind jij: vind je het juist of ben je het eens met degenen die niet toestaan ​​dat dergelijke acties goede manieren bijbrengen?

Advertisement