Ze trouwt met een homoseksuele man en samen stichten ze een prachtig gezin: de band die hen bindt is ware liefde - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze trouwt met een homoseksuele man en…
Hij reist 1000 km om het meisje te ontmoeten dat hij op internet heeft leren kennen, maar ze komt uiteindelijk niet opdagen 15 mannen bewijzen dat fulltime vader zijn een voldoening gevende baan is

Ze trouwt met een homoseksuele man en samen stichten ze een prachtig gezin: de band die hen bindt is ware liefde

10 November 2021 • Door Janine
6.853
Advertisement

Je kunt veel soorten liefde voelen en we zijn er zeker van dat elk van deze een heel sterk en even mooi gevoel zal vertegenwoordigen. De ervaring leert ons dat liefde zich in verschillende vormen kan manifesteren en twee mensen voor de rest van hun leven onlosmakelijk met elkaar kan verbinden. Het verhaal van Matthew Nielson en zijn vrouw Brynn Embley is in die zin misschien heel voorbeeldig: Matthew is een bescheiden echtgenoot en vader van een homogezin en Brynn een heel gelukkige moeder en echtgenote die haar ideale levenspartner lijkt te hebben gevonden. Eerlijk gezegd hebben ze elkaar allebei gevonden en lijken ze perfect voor elkaar te zijn. Natuurlijk kan Matthew's seksuele geaardheid niet als een detail worden beschouwd, maar wat de twee vooral bindt, is de perfecte chemie die hen verenigt. Samen kregen ze twee prachtige dochters.


Matthew en Brynn ontmoetten elkaar voor het eerst in de kerk en begrepen vanaf dat moment meteen dat ze veel interesses deelden en ook hun visie op het leven. Ze gingen een tijdje met elkaar uit, totdat Matthew op een dag besloot haar te bekennen dat hij homo was. Brynn vond het niet erg en was niet geschokt: ze was blij dat ze door Matthew was "uitverkoren", ongeacht zijn seksuele geaardheid. De twee brachten een geweldige tijd samen door, die hen gelukkig maakte: is dit geen ware liefde? Sterker nog, na slechts een paar maanden besloten de twee te trouwen!

Hoewel sommige mensen een beetje geschokt en zelfs gekwetst waren door hun "gemengde" huwelijk, steunden hun families hen op deze reis. Hun gemeenschappelijke liefde voor reizen en boeken moet een geweldige lijm zijn geweest voor de relatie, evenals het respect en de liefde die nooit mogen ontbreken. Brynn vertelt over haar relatie met Matthew: "Het meest liefdevolle dat Matthew me ooit heeft verteld, is dat hij nooit genoeg krijgt van mij, van alle mensen die hij ooit heeft gekend - dit soort compatibiliteit zie je niet elke dag."

We kunnen het alleen maar eens met haar zijn, dit soort connectie komt zelden voor tussen twee mensen en iedereen weet dat het het beste is om het niet te laten ontsnappen als het gebeurt!

Advertisement

De twee zijn publiekelijk naar buiten gekomen en hebben enkele foto’s van hun zeer gelukkige huwelijks- en gezinsleven op Instagram gedeeld, met als doel een boodschap van vrede, liefde en acceptatie te delen. Een boodschap die ook andere mensen kan helpen die het gevoel hebben dat ze geen liefde ontvangen.

Matthew en Brynn leven gelukkig in Michigan met hun twee kleine meisjes, Guinevere en Amandine.

Zeker, zo’n soort "open" huwelijk is niet voor iedereen weggelegd, maar dit paar wil alle liefde blijven delen die hen verenigt met de rest van de wereld, in de hoop een boodschap van vrede en gelijkheid voor iedereen te brengen. Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt